Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

musze miec gotowa reklame na jutro potrzebuje pomyslu

Polecane posty

Gość gość

dwa koty , zle , co moga zareklamowac, mam projekt , ale haslo musze dopasowac, pomocy, dwa zle koty naprzeciw , myslalam o salonie fryzur, kotom grzywy dokleic w photoshop, i zrobic projekt dwoch kotow z grzywami co jeszcze? rekalma prezerwatyw, ze niby dobry i bezpieczny sex rozladowuje atmosfere pomocy, mialam ciezki dzien, glowa mi siada :( musze isc , bede za godzine, czekam na propozycje

Gość gość
czy ktos moze pomoc?

Gość gość
za pomysł trzeba zapłacić nic nie ma za darmo

Gość gość
zmien zawod jak jestes w tym kiepska, nikt nie bedzie za ciebie robil :O

Gość gość
ah tak? ojej, to nawet studencina dajacy sie wykazac innym mlodym musi za to placic?nie jestem zleceniodawca, to praktyka

Gość gość
dwie glowy kotow naprzeciw siebie z szczerzacymi zebiskami, zle, grozne, agresywne

Gość gościówa nr 1
może reklama leku uspokajającego typu persen :D

Gość gość
pracujesz w agencji? :D złe, agresywne koty, płci męskiej (leopardy czy coś) mogą reklamować męski dezodorant, coś a'la estetyka Axe. drapieżny, zwierzęcy, pierwotny instynkt, brutalna męskość mmm lub złe kotki, naprzeciwko siebie, walczą o najładniejszy ciuch- reklama sieci odzieżowej

Gość gość
Ja bym poleciała niestandardowo, coś co się z kotami nie kojarzy, np: dwa złe koty powinny reklamować linie lotnicze, koty są złe, bo jako kotom nie pozwala się im samodzielnie kupić biletu, a przecież są nazywane niezależnymi stworzeniami.

Gość gość
hahha, te prezerwatywy :D ehh to nie musi byc reklama, moze byc spot, jakis koncert, akcja, dlatego wymyslilam ten plakat o ochronie praw zwierzat w schroniskach b.dziekuje za pomysly, zaraz sobie je spisze , usiade i cos konkretnego wymysle kto jeszcze mi dopomoze ?

Gość gość
a to pytanie czy pracuje w agencji i smiech to co maja oznaczac?reklama pogardy?

Gość gość
kto jeszcze dopowie?