Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyytajnik

czy chcialbys byc z 26 letnia dziewica i dlaczego

Polecane posty

Gość pyytajnik

?

Gość odpowiednik
!

Gość józioohjózio
taaak jeżeli byłaby fajna (ogólnie) poza tym

Gość gość
Tak Bo jestem prawiczkiem :)

Gość gość
nie bo jak by obudzila w sobie sex to bym tylko ja rozdziewiczyl a onaby uciekla bo chcialaby sprobowac dalej z innymi

Gość wolnypan26b
tak. Mam pewnosc ze seks z Toba jest bezpieczny i mam pewnosc ze nie dostane od Ciebie syfów których zostawili na Tobie inni panowie Jestem w Twoij wieku

Gość Meski_typ_Buchaj
jak by była chętna do sexu, nie byłaby brzydka i wszystko z nią byłoby okej(a coś musi być z nią nie tak skoro w tym wieku jest dziewicą pytanie tylko co?)

Gość goscRayder
Mowisz jak by co droga byla zarazona haj fi xD Jakbyn ja kochal I byla zarazona to bym ja p*****l? Pani chyba poszukuje duzo mlodszego z tworczym zywiolem ktorego dluugo Nie okielzna

Gość goscRayder
Ze swieta Maryja tez cos bylo Nie tak ze byla dziewica Cale zycie? Z takim nastawieniem nigdy sie od kobiety Nie dowiesz dla czego nia jest do tej pory

Gość Meski_typ_Buchaj
no jakby była brzydka i p******* charakter to w życiu bym jej nie chciał, tylko tu kompletnie nie ma znaczenie czy dziewica czy nie.

Gość pyytajnik
/Meski_typ_Buchaj jak by była chętna do sexu, nie byłaby brzydka i wszystko z nią byłoby okej(a coś musi być z nią nie tak skoro w tym wieku jest dziewicą pytanie tylko co?) / co masz na mysli, ze moze byc cos nie tak z nia ??

Gość pyytajnik
/Meski_typ_Buchaj jak by była chętna do sexu, nie byłaby brzydka i wszystko z nią byłoby okej(a coś musi być z nią nie tak skoro w tym wieku jest dziewicą pytanie tylko co?) / co masz na mysli, ze moze byc cos nie tak z nia ??

Gość pyytajnik
jest dziewica, bo boi sie zajsc w ciaze, bo brzydzi ja seks przelotny z facetem, ktory spal z nastoma przed nia a ona bylaby kolejna

Gość Meski_typ_Buchaj
jeny po co pisze w 3ciej osobie chodzi o ciebie ? czy o kogo jeżeli boi sie ciąż to okej ale jest 21 wiek i są sposoby by sie zabezpieczać pozatym sex to sam fun więc nie wiesz co tracisz :P nie mówie tu o przygodnym sexie rozumiem, że tego nie chciałabyś, ale z psychiką to wszystko nie jest chyba ok co ? są gumki tabsy i inne sposoby zabezpieczeń pozatym w wieku 26 lat to można już śmiało rodzić dzieci bo to najlepszy wiek na rodzenie.

Gość ja bym nie chciala prawika
... bo jak raz sprobuje to bedzie chcial z innymi kobietami. Kazdy facet tak robi - musi sie wyrroochac, jak spal w x dziewczynami moze byc bardziej wierny niz prawik.🖐️

Gość Meski_typ_Buchaj
tutaj jest temat o dziewicy a nie o prawiku, a słyszałem o takich dziewicach co były nimi do późna i po zerwaniu ze swoim pierwszym facetem puszczały sie na prawo i lewo.

Gość goscRayder
Tak sie uzysluje odpowiedzi na niezadawane pytania hehe. No Nie dziwie ci sie bez uczucia porzadna kobieta przy takim czuje sie jak szmata, Nie wolno do tego dopuscic gratuluje ci wytrwalosci, znasz stara reklame coli? Coo raz blizej swietan coo raz blizej swieta, hehe bedzie wlasnie tak kolorowo :)

Gość Meski_typ_Buchaj
ale osoba bez potrzeb sexualnych a w tym wieku dziewictwo może to onaczać też nie wróży nic dobrego.

Gość goscRayder
Ja bym Nie chciala prawika O sobie twierdzisz tak samo? Wiec czekasz jak krolewna zamknieta w wierzy z nadzieja ze jakis wyszalalek bedzie gotow na cb?

Gość Meski_typ_Buchaj
jakby dziewica przespała się ze mną to raczej nie byłaby już ciekawa innego bo jestem za dobry w te klocki :)

Gość pyytajnik
mozna uznac po twoich slowach, ze wieksza tolerancja otacza sie d***** niz dziewice, bo d***** robi to z przymusu np zlej syt fin, wiec jest usprawiedliwiona, a dziewica musi miec cos nie tak ze soba

Gość goscRayder
Moze tez bym chcial bys posiadala bagaz odpowiednich umiejetnosci?

Gość pyytajnik
chec seksu z osoba ktora sie kocha a nie przypadkowa jest czyms nie tak ?

Gość pyytajnik
goscRayder, moze, stad tez to pytanie w temacie i chec uzasadnienia

Gość goscRayder
Nie ma to znaczenia dla mnie, dziwnie bym wygladal jak bym zacza zagladac xD a I przeciez na tym etapie Nie masz mojego zaufania Wiec te pytania sa za szybkie, tak sie spieszysz jak by bylo ci z tym zle, hehe moze juz czas...

Gość goscRayder
Pozatym Jesli planowala nia byc jeszcze dlugo to Nie jestem tym facetem, ja Nie znam takiego pojecia, dziewica

Gość pyytajnik
mi nie jest z tym zle, ale facetom jakich poznaje w wiekszosci tak i daja mi to do zrozumienia ... poki co dziewica zostane jeszcze dlugo, bo nie mam osoby odpowiedniej

Gość goscRayder
Taak do tych drzwi jest klucz, to wielka odpowiedzialnosc wprowadzic Kobiete w ten nowy... wyjatkowy... namietny... wymiar przyjemnosci, wielu Nie zdaje sobie z tego sprawy, wieze, ze jestes osoba gleboko obserwujaca wlasny wewnetrzny swiat, kobieta co czuje ze jest cos wiekszego od niej samej, cos czekajacego na zaspokojenie, I lepiej tego Nie zawiesc bo jest tylko jedna szansa...

Gość Meski_typ_Buchaj
jak ty w tym wieku planujesz zostać dziewicą jeszcze długoo to coś z tobą nie tak pewnie zostaniesz starą Panną, ale ja sądze, że ty masz jakieś wymagania z kosmosu i nigdy nie znajdziesz nikogo "odpowiedniego" czytaj księcia z bajki.

Gość gość
a jaką jesteś dziewicą? oralną, waginalną, analną czy tą prawdziwą?