Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kaska101010

uciążliwy problem pojawiający się na skórze posladkow

Polecane posty

Witam, problem ktory opisze tutaj jest bardzo wstydliwy, z gory uprzedzam bylam u lekarza przepisywal masci bla bla bla ale nic nie pomagalo ... Otoż - Na moich posladkach w nieregularnych odstepach czasu pojawiaja sie bolace zgrubienia zarumienione na czerwono (najczesciej w okresie zimna), utrzymuja sie do paru dni po czym znikaja ale nie do konca - zostaje bo nich maly siniak brązowa blizna ktora nie znika ... Jedne utrzymuja sie pod skora i znikaja a nie ktore "kwitna" i baaardzo dlugo sie goją.. Roznie mozna sobie to wyobrazac nie wyskakuje ich nie wiadomo ile na jeden raz, tylko pojedynczo, w tej chwili mam na tylku z 7-8 blizn, ale jak same mozecie sie domylac moze to byc wstydliwe... w roznych sytuacjach, zaczynajac od intymnych konczac na zalozeniu glupiego stroju kapielowego a nawet wlasnego dobrego samopoczucia kurcze ... Nie odzywiam sie nie zdrowo owszem zdarzaja sie slodkosci fastfoody ale czesto to nie jest, mam stalego partnera, wiec mysle ze nie wchodzi tu w gre jakas "bakteria", starannie dbam o higiene, przemywam tylek wacikiem z odrobina spirytusu kosmetycznego to juz weszlo mi chyba w nawyk . Bylam u lekarzy ale nic z tego co radzili nie pomoglo, czy ktoras z was miala cos takiego , jedna z ostatnich desek ratunku jest min. forum moze jest tutaj ktos kto mial przykry przypadek.. Licze na powazne odpowiedzi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować