Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym się zaprzyjaźnić z byłą dziewczyną mojego byłego przyjaciela

Polecane posty

Gość gość

czy to dziwne? ogólnie chciałam się z nią zaprzyjaźnić, ale on stanął mi na drodze oraz inne okoliczności i nie udało mi się jej poznać niestety, a potem dowiedziałam się od niego, że ona nie chciałaby mnie poznać ;( a z tego co mi ją opisywał wydawała się taka fajna, codziennie o niej myślę, studiujemy nawet na jednej uczelni, ale nigdy nie widziałyśmy ani nie widzieliśmy się w realu

Gość były przyjaciel
tak, to bardzo dziwne :classic_cool:

Gość gość
Czysty zysk - ta część zysku, której zarząd nie zdołał ukryć przed akcjonariuszami.

Gość gość
Czemu Były Przyjaciel? Też do niego startowałaś?

Gość gość
skasowali mi temat o ptasiej grypie :O :( były, bo mnie zdradził 😭 nie startowałam ...chyba . nie wiem sama

Gość były przyjaciel
nie wiem kto tu kogo zdradził jeśli nagle z dnia na dzień przestał się odzywać :classic_cool:

Gość gość
tu nie chodzi o odzywanie, a o podawanie danych innym osobom 😭 :(

Gość były przyjaciel
przecież i tak nie było żadnego "śledztwa" :D :classic_cool: ale konto na fb zawiesiłaś dosłownie w 0,182381823 sec po tamtym poście :D🖐️

Gość Refluks 22 lata
to się nazywa refleks c'nie? :classic_cool: szoook widzę z okna stado dzików xD policja już przyjechała :D :D

Gość Judasz 22 lata
tak, rozśmieszyła mnie ta sytuacja :classic_cool: zresztą, Ty pokazywałaś moje zdjęcia swoim koleżankom więc wychodzi praktycznie na to samo :classic_cool:

Gość DzikUS 22 lata
no, ale realnym koleżankom :classic_cool: a nie komuś obcemu 😭 zresztą dla Ciebie nie jest obca, no ale jednak to kafeteria... mam ograniczone zaufanie...brr ale zmarzłam od tego patrzenia, 8 dorodnych sztuk :classic_cool: no i to jakbym ja pokazywała Ciebie jakiemus chłopakowi z kafe 😭 np. Przemkowi :classic_cool:

Gość Stachu 22 lata
a dla mnie to one są obce :classic_cool: zresztą, do niczego nie doszło i nikt nie oglądał Twojego profilu :classic_cool: gdyby Przemo potem dodał mnie do znajomych to mogłabyś mu pokazać :D

Gość dziki fiki miki 91
chciałbyś się zakumplować z Przemem? :classic_cool: ostatnio widziałam tu jakiś sajgon, raz pisał,że idzie zaraz do pracy, jakiś inny on że już siedzi w pracy i chyba jakiś 3 ale to jużbyło jasne,że podszyw , ciekawe który jednak jest prawdziwy, czy ten Oryginalny naprawde chodzi na nocki, pije tam piwo, stoi w budce i uzywa laptopa? :D

Gość dziki fiki miki 91
a czemu do tego nie doszło? :classic_cool: zapomniałes o tym, ona nie chciała czy zechciałeś mieć odrobinę litości? :classic_cool: p.s założyłam na Twoją czesc w jednej grze nick taki jak masz + Twoj rocznik xD

Gość Stachu 22 lata
tak, chciałbym żeby był moim kumplem do lufy :classic_cool:

Gość Stachu 22 lata
nie była tym zainteresowana :classic_cool: wolę nie wiedzieć w jakiej :classic_cool: ps: za co szoki 2014 zostały rozdane? :classic_cool:

Gość gość
nie rozumiem... były przyjaciel? Wydawało mi się, że przyjaciel to osoba na całe życie, fakt, na przyjaźń trzeba czasami kilkanaście lat pracować... Może zamiast przyjaciel powiedz wprost - mój gach, bardziej zrozumiałe.

Gość Matka Terese od Szoków
skąd wiedziałeś,że to ja od szoku? :D eh...trudna sprawa, ale nie powinnam o tym tu pisać, chodzi o pewną osobę nie o mnie - zresztą chyba tam pisałam...ta osoba może tu niechcący zajrzeć, jak kiedyś się ze mną jeszcze zaprzyjaźnisz to Ci opowiem :D być może się uśmiejesz :classic_cool: moje dwie koleżanki były zdumione i zszokowane niemniej niż ja :classic_cool: to dobrze,że mieliscie wazniejsze sprawy uff :classic_cool:

Gość Stachu 22 lata
to akurat było oczywiste, że to Ty :classic_cool: skoro ta osoba może tu zajrzeć przypadkiem to domyślam się, że chodzi o (A)rchanioła :classic_cool: pewnie okazało się, że jest gejem :classic_cool:

Gość obmierzły azymut
z tym gejem to wcale bym się nie zdziwiła :O już lepiej nie wymawajmy imion i nazw tych archaniołów :O brr , ale warto się było tego dowiedzieć :classic_cool: ogólnie też trochę patologii do tego wszystkiego :D

Gość obmierzły azymut
tzn nie wiem czy byś nazwał patologią takie pewne zachowania rodzinne, nie wiem czy tu mogę o tym pisac, boje się 😭 jeszcze mnie jego zemsta sroga dosięgnie 😭 :classic_cool:

Gość Zemsta Sroka
ogólnie to te historie by się nadawały na kafe i jeszcze ktoś by powiedział,że to prowo... śmiac mi się chce,że byłam taka zaślepiona, Ty pewnie też się ze mnie śmiałeś 😭 :(

Gość Stachu 22 lata
oczywiście, że się śmiałem :classic_cool: mówiłem Ci co o tym sądzę już prawie na początku :classic_cool: :D

Gość o smutnej loszccce
no i uj nic nie napisze przez te dziebane antyspamy :classic_cool:

Gość o smutnej loszccce
wysyłał mi sprzeczne sygnały, ale wyłapywałam tylko te pozytywne, teraz wiem,że to był błąd, jednak czy mam czego żałować? w sumie nic na tym chyba nie straciłam

Gość Stachu 22 lata
cnotę :classic_cool: :D

Gość wesoła loszkkka
jeśli mowa o cnocie ... :classic_cool: :classic_cool:

Gość wesoła loszkkka
spustoszył mi o***t :( uderzał o me bramy niczym rzymski taran o wrota Kartaginy :classic_cool: :D

Gość spustoszył mi całą spiżarkę
po czym w magiczny sposób pozmywali naczynia i ruszyliśmy w anekspekted podróż :classic_cool:

Gość wesoła loszkkka
zrobił mi tam prawdziwe pustkowie Smauga :(