Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak częste wypróżnianie 3miesięcznego niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

moja Córeczka na początku robiła około 7 kupek dziennie, a teraz raz na dwa dni. Czy to jest normalne ? Nie boli jej brzuszek.

Gość Pamela1988
U mnie to samo. Syn jest wyłącznie na piersi. Robi kupę raz na dwa dni a zaczynalismy od 12 kup dziennie, potem 5-6 , potem dwie dziennie, jedna dziennie a teraz raz na dwa dni. Podobno normalne.

Gość rejbanny
Tylko się cieszyć, mniej sprzątania :) No chyba, że lubisz wycierać pupę wysmarowaną kupskiem...

Gość gość
na bebilonie robil mi co 3 dni na bebilonie pepti codziennie, czasem nawet 2 razy dziennie

Gość gość
Mój synek karmiony tylko piersią jedna dwie kupki na dzień. Ale czytałam ze może byc nawet jedna na trzy cztery dni i jesli nie płacze z powodu bólu brzuszka to jest ok.

Gość gość
moj syn jak mial 3 mc tez robil jedna kupke na dwa dni, byl karmiony mieszanie, teraz jest na bebiko i robi 3 razy dziennie

Gość gość
Moja córka na piersi w wieku 3-4,5 miesiąca robiła raz na 10 dni, dopiero jak zaczęłam rozszerzać dietę to wypróżniała się raz dziennie.

Gość gość
Moja córka na piersi w wieku 3-4,5 miesiąca robiła raz na 10 dni, dopiero jak zaczęłam rozszerzać dietę to wypróżniała się raz dziennie.