Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka ilość wydzieliny z pochwy to normalne

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat współżyję ze swoim chłopakiem tyle,że ostatnio pare dni po miesiączce zaczął mi dokuczać nadmiar śluzu wydzielającego się z pochwy. To może troche głupie,bo nawet w dni płodne mi tak nie leciało,a teraz to jest po prostu masakra! Nie nadążam zmieniać wkładek. Czy to normalne?

Gość stella28
widocznie tak twój organiz reaguje na współżycie ale zapisz sie do lekarza bo to w zbyd duzej ilości moze coś oznaczać

Gość gość
bzdura, każdej teraz tak leci, to od mrozów, ściska sie macica i pod wielkim cisnieniem wypływa tak dużo tego, to przykre i uciążliwe jak jest tak chłodno mozapecherz odmrozic dlatego trzeba nosic grube majtoszki i rajstopy , kalesony

Gość gość
ze co? Od mrozow? Dziwne bo mi sie nigdy na mrozie nic takiego nie dzialo jak zyje.

Gość gość
Bo może nie chodzisz z gołą d**ą tylko okutana jak wartownik w syberyjskim łagrze :D

Gość gość
Ale to nie dzieję się przy współżyciu znaczy przy tym też. Tyle,że ja nic nie robiłam po prostu w ciągu dnia się to zaczęło. Możliwe też,że od mrozu. Badam się regularnie u ginekologa i niby wszystko okej.

Gość gość
Przykro mi,że cię rozczaruję ale nie należę do osób chodzących z gołą d**ą :) Chyba,że ty tak chodzisz to nie znaczy,że inni robią to samo. Pozdro.

Gość gość
pewnie masz plodne dni a do tego ta temperatura na zewnatrz, ale mozesz sluchac rad takich osob jak stella28, ktora pisze "zbyd" hahh

Gość gość
o tej porze siedzą tu sami bezrobotni, prawiczki, onanisci i kobiety z menopauza, wiec nie wiem kogo pytasz o porade, ogolnie nos cieple majtki i juz, wiadomo,że to od zimna, a zwlaszcza jak jestes raz w bardzo cieplym nagrzanym miejscu a potem znow na minnus 20

Gość gość
haha no tak : d . Możliwe,że to przez mrozy do tego dni płodne. Dzięki za odpowiedź :)