Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odwiedziny w szpitalu dziecko u mamy

Polecane posty

Gość gość

Niebawem rodzę i tak się zastanawiam, czy starsze dziecko może przyjść w odwiedziny do mamy i noworodka do szpitala. Mój syn ma dwa lata i nigdy nie rozstawaliśmy się na długo, więc nie wiem jak on to przeżyje i ja zresztą też :) Jak było u Was, jakie są zasady w szpitalach... Wiem, że w najlepszym przypadku mogą to być 2-3 dni, ale jak dojdzie jakaś np. żółtaczka, to może się i tydzień zejść...

Gość gość
U nas w szpitalu jest tak że dziec***oniżej 14 roku życia nie mogą wchodzić na oddział położniczo porodowy i na sale noworodkową z powodu możliwośc**przeniesienia chorób wieku dziecięcego. Przepis przepisem a jednak znajomi dziewczyny na sali przemycili trzyletnią dziewczynkę i nikt nie zwrócił na to uwagi.

Gość gość
moja 4 letnia corka mnie odwiedzila z dziadkami tyle ze tylko na korytarzu

Gość gość
Myslę, że na chwile na korytarz będzie mógł wejść, ale naprawdę na krótko. Najlepiej niech mąż zapyta pielęgniarek czy może następnego dnia przyjść z dzieckiem żeby nie było jakichś przykrych sytuacji gdy ich wyproszą.

Gość gość
na oddział nie wpuszczają - możesz się zobaczyć na korytarzu tylko dobrze pomyśl czy jest sens - dziecko się ucieszy a jak przyjdzie się rozejśc to może być płacz histeria itd - dlatego nie wpuszczają na oddział - jeszcze krzyczącego dwulatka brakowało rodzącym

Gość gość
W szpitalach jest zakaz odwiedzin dla dzieci. Można wyjść na korytarz, ale któś musiałby zostac z twoim dzieckiem na sali w tym czasie. Wychodzenia na korytarz z maluszkiem nie polecam.

Gość gość
U mnie w szpitalu na polozniczym jest zakaz odwiedzic dzieci do lat siedmiu. Jest jednak sala odwiedzic i mama, ale bez noworodka moze tak spokojnie spotkac sie z kazdym. Ten zakaz ma na celu wyeliminowanie roznosicieli wirusow i bakterii jakimi sa dzieci:-) jak rodzilam lezalam na sali z babka ktora tez miala 4 letnia corke i kiedys maz przyszedl z mala. Powiedzialam wtedy ze nie moze tu w tej sali przebywac dziecko i ku oburzeniu ojca wyszli do pokoju odwiedzin. Po wyjsciu z sali ojczulek dostal jeszcze opierdziel od lekarza ze czytac czcionki 22 nie potrafi.

Gość gość
U nas w szpitalu można odwiedzać od 14 lat, ale widziałam i młodsze dzieci

Gość gość
jak urodzilam, starsze dziecko mialo 3 lata i bez problemu weszlo z mezem na sale.

Gość marvelaa
u mnie w szpitalu był moj 4 letni wowczas synek, normalnie na sali, to pewnie zalezy od szpitala