Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 50 letni dojrzały facet

Imprezy i szybkie numery

Polecane posty

Gość 50 letni dojrzały facet

Celowo tu wszedłem na to Forum ..-wiem (od dawno) ze jest to Forum kobiece i dla kobiet ba! wiem ze ONA tu buszuje i czyta i chyba tu sie wypowiada. ale do rzeczy : mały wew. szok wczoraj przeżyłem ale nie aż taki by z tego powodu szalec-z natury jestem stoikiem i rzadko wybucham a jesli juz to! ok. wczoraj jak zwykle zabrałem po drodze JĄ z pracy autem i w czasie jazdy wynikła rozmowa - dyskusja na temat:ONA! ze stanowczo zbyt mało mamy sexu w jej ocenie (FAKT!) ze odebrałem to jako jej wyrzut vs.mnie ..no jest w tym prawda - bo ja akt. nie mam ochoty i nie potrzebuje sexu- ba! mam problemy z gotowoscią do współzycia. ONA jest z natury osobą atrakcyjną fizycznie (pomimo wieku) jest b. komunikatywna i lubi rozrywki np. taniec (ja nienawidzę!!) posiada umiejętnosc i dar uwodzenia kuszenia chłopów ..doprowadzania do syt. że może napalony chłop ją siłą itd (a miała juz takie syt.) i teraz własnie wczoraj ONA w sposób b. emocjonalny i obrazowy w trakcie wymiany zdań DYSKUSJI powiedziała co następuje: ze na tych ich Firmowych -Urzędowych wieczorkach potańcówkach (bez swoich mężów -żon!) to jak sie chce , ma sie ochote to w łazience-ubikacji zsuwa sie majtki -albo odsuwa sie je w wiadomym m-cu i szybki numer szybkie numerki -dosłownie tak powiedziała ! ja zbaraniałem zatkało mnie i nie wiedziałem co mam powiedziec i dyskusja na tym sie praktycznie skończyła dojechałem z NIĄ do domu milcząc bo zgłupiałem. NIE!! nie mam zamiaru drążyc tego dalej bo i po co? Ona jak wraca z tych ich balang ( 3-5 rano) to ja spie! i nie wiem i nie widze jej nie otwieram jej drzwi .Wraca często w szampańskim humorze nabuzowana i potrafi mnie obudzic i do niedawna to przedłużalismy w lóżku jej zabawe od dłuzszego czasu juz nie. Wiem ze jest w b.db. ukł. z swoim SZEFEM -młodszy od niej i b.przystojny..jest jego FAVORYTKĄ!! ON bywa na tych ich balangach - wiem ze jej młodzi koledzy z pracy "ślinią" sie z myślą o niej a ONA naprawde potrafi chłopa "znieczulić " sobą i ma czym! Teraz sie zastanawiam czy celowo i swiadomie mnie poinformowała ze na tych ich wieczorkach zabawach mają miejsce takie "numery-numerki" !czy to jest jej prowokacja czy sprzedanie mi Faktu! Aha ma .kupowała (a ja płaciłem ) wspaniałą sexy bieliznę z V.S. też i ma tego z naście kpl. majtki z rozięciem w kroczu i na sutki biustonosze ..pare razy ja skorzystałem z tego ale to moze z 2-3 razy na przestrzeni 5 lat a wiem ze to zakłada na te ich balangi . Czy jestem zazdrosny - RACZEJ NIE!! Tyle ze do tej pory kpl. tym nie zajmowałem sobie głowy.. ale te jej wczorajsze informacje troche mnie ruszyły. Czy obawiam sie czegos więcej z tego NIE ale mam ciekawosc i może ciut z tego powodu jakiegos podniecenie ze ONA ONA może to robi z kim jak itd hm czyzby zasiała we mnie jakąś forme zazdrosci nie sądze ale nurtuje mnie to

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować