Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkanie za ile

Polecane posty

Gość gość

witajcie drogie mamusie powiększyła nam się wkońcu rodzina i zrobiło się ciasno u rodziców szukamy mieszkania mamy wiele wątpliwosci , czy kupować z " drugiej ręki" czy w nowym budownictwie, czy poradzimy sobie z ratami + czynsz jezeli któraś z mam może odpwoedziec na pytania i mi pomóc dziekuje 1. powierzchnia mieszkania 2. nowe budownictwo / stare 3. do remontu/ do zamieszkania 4.kwota kredytu , rata kredytu 5. wysokość czynszu mieszkania szukamy w woj. warminisko-mazurskim wiec prosze nie podawac cen za mieszkania w Pomorskim czy w WA-wie

Gość ja mieszkam w mazowieckim
40 km od Warszawy, ale nie wiem czy będzie adekwatnie? Najlepiej sprawdź ceny na wyszukiwarce na nieruchomości online dla Twojego regionu. My kupiliśmy mieszkanie 8 lat temu, więc wtedy były najwyższe ceny, do tego najniższy kurs franka :( mieszkanie 50mkw, rynek wtórny, do odświeżenia (ale my zrobiliśmy generalny remont, bo mi się kolor armatury nie podobał :P ) zapłaciliśmy 200 000zł (z notariuszem i agencją). czynsz miesięczny latem 300, zimą 400 zł, kredyt ok 800 zł - wzięliśmy 50tys zł na 10 lat. spokojnie dajemy radę.

Gość ja mieszkam w mazowieckim
budownictwo ani nowe ani stare :p blok z lat 90tych więc takie pośrodku :D

Gość gość
My ostatnio sprzedaliśmy mieszkanie w warminsko mazurskim . Na wsi, w budynku ala blok 80 tys po generalnym remoncie z meblami tylko się wprowadzać..