Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu przez 6 tyg

Polecane posty

Gość gość

Witam, ostatnio wpolzylam z chlopakiem 1 grudnia, okres dostalam 10 grudnia byl bardzo obfity i trwal az 8 dni. Od tego 10 grudnia nie dostalam okresu do dzisiaj... robilam test przed swietami bozego narodzenia bo strasznie bolal mnie brzuch, bylam senna i bilaly mnie piersi ale wyszedl negatywnie. Z chlopakiem zerwalam, nie mam komu o tym powiedziec i nie wiem co sie dzieje :( przytylam teraz i mam ogromny apetyt ale objawow brak i okresu tez. Niemozliwe, zeby to byla ciaza, bo uzylismy prezerwatywy i okres sie pojawil 10 dni postosunku.

Gość gość
czy mozecie mi powiedziec co sie dzieje? bo wizyte u lekarza mam dopiero za 4 tyg :(

Gość gość
zrób teraz test jeszcze raz bo nie musiał pierwszy wyjść wiarygodny jak będziesz w ciąży to współczuje . dawać d**y pierwszemu lepszemu...do tego w pierwszym miesiacu można krwawic i byc w ciąży więc to nie reguła.

Gość gość
ale objawow zadnych nie mam, zabezpieczylismy sie... "dawac d**y pierwszemu lepszemu" - bylismy razem ale to on okazal sie gnojem i mnie zostawil z reszta nie musze sie tlumaczyc. ale skoro test wykonany 19 dni po stosunku byl negatywny to chyba nie mogl sie pomylic, poza tym okres tez raz byl no i prezerwatywa. boje sie ze mam torbiela :(

Gość gość
mogl sie pomylic, objawy byly - bol brzucha i piersi

Gość gość
brak okresu, apetyt i waga w sumie tez sa objawem ciazy

Gość gość
myslalam ze ten bol to na okres... a moze to od niedoczynnosci tarczycy? moja mama na to choruje moze ja tez... to niemozliwe, ze ciaza bo prezerwatywa byla cala

Gość gość
w ciazy zdarzaja sie plamienia, ale nie okres taki mocny, skoro 1 wspolzylam, a 10 dostalam okres bardzo obfity ze skrzepami, to moze bylo poronienie?

Gość licznasiebie
mozliwe ze cos masz z hormonami albo jestes w ciazy, a moze masz pozamaciczna idz do lekarza

Gość gość
to zrob jeszcze raz test, k***a i na ch*j nam zadajesz te pytanie a co my wrozki? nie mozesz ruszyc dupska do apteki i kupic testu?

Gość gość
Ja teoretycznie zaszłam w ciąze dokładnie jakos w połowie stycznia a jeszcze w lutym miałam krwawienie jak na okres więc to nie reguła. A dowiedziałam się, że jestem w ciąży w 5 tygodniu dopiero więc wiesz...

Gość gość
Mi też się zatrzymał okres i to nie z powodu ciaży. Poszłam w tej sprawie do ginekologa i przepisał mi hormony, które brałam jakieś 2 miesiące. Dzięki temu dostałam okres. Przyczyną tego może być stres. U mnie przynajmniej tak było.

Gość licznasiebie
czekam na wizyte, zapewne mam tez problemy hormonalne. mojej kolezance 10 dni po stosunku test wykazal ciaza, a ja robilam 18 dni po wiec napewno by juz pokazal 2 kreski

Gość gość
no wlaśnie a ja musze czekac na wizyte 4 tyg ;///

Gość gość
Boże ile ty masz lat baranico!! to że twojej koleżance wyszedł nie znaczy ze tobie też. Idz się edukuj do szkoły gówniaro

Gość gość
jeśli używaliście gumki i nie pękła to jak niby masz być w ciąży? niepokalane poczęcie? :D

Gość gość
Idź do gina, a potem jak nic nie poradzi, to do endokrynologa, bo przyczyną mogą być hormony!

Gość gość
no wlasnie dlatego tu pisalam bo sie boje co to moze byc czy jakis torbiel czy co, bo okresu nie ma, a nie odchudzam sie i nie stresuje... zawsze mialam na czas, najwyzej do 3 dni mi sie spoznial. tylko nie wiem czemu ten apetyt no i przytylam...

Gość ksiezycowaOna
moze bylas poronilas samoistnie i teraz hormony szaleja

Gość gość
nojak ciaza to wspolczuje bo on cie zostawil to nie bedziesz miala lekko, ile masz lat?

Gość gość
22 lata a co to ma wiek? po prostu zawsze okres byl, teraz nie ma i sie martwie... tak od razu hormony by zwariowaly? ;P:(

Gość gość
Możliwe, że nie byłaś w ciąży, a hormony zwariowały. Mogą zwariować nagle. Najpierw do ginekologa wykluczyć w ciąże (ale skoro się zabezpieczyliście i nie pękła, to małe prawdopodobieństwo...), niech posprawdza od razu czy nie ma jakiegoś innego problemu ginekologicznego, a potem na badanie hormonów.

Gość gość
mam nadzieje ze okres dostane, najgorsze ze w tym wszystkim sama jestem,

Gość mysleze
6 tyg to sporo jesli wczesniej tak nie mialas to moze i ciaza, mozna zajsc tez przez plyn ejakulacyjny wiec poczekaj na okres albo zrob test raz jeszcze.

Gość gość
Idź jak najszybciej do ginekologa, nie ma co zwlekać. I zbadaj też tarczycę.