Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dykta z powiśla

program o tirowkach na tvn refleksje

Polecane posty

Gość dykta z powiśla

Obejrzałem jakiś dokument na tvn o polskich tirówkach. Generalnie miłe panie się akurat wypowiadały, opowiadały że robią to tylko dla pieniędzy, mają dzieci itd. ale zdziwiło mnie jedno. otóż jedna z tych pań mówiła że ona to tylko robi loda, no i uprawia seks, a np. nie daje dotykać piersi, calować się, piescic. I mowila ze by się wstydzila rozebrać calkiem do naga. To trochę dziwne bo ja, choć nie korzystam, jakbym poszedł do takiej, to bym się chciał "nacieszyć " jej ciałem, jakby miała fajne cycki to bym popiescil, albo inne pieszczoty bym uskuteczniał, rozne pozycje itp. A jakby to miało polegać tylko na tym że ona mi się ,za przeproszeniem , wypnie w ubraniu (oprócz majtek), ja skoncze i czesc , to co to za frajda?chyba tylko dla prawiczków, dla których samo "wsadzenie" jest już spełnieniem. I korzystają z ich usług faceci którzy maja żony, a wiec mogą uskuteczniać rozne rodzaje pieszczot na spokojnie i rozne pozycje itp. tak wiec albo pani sciemniala albo to jakiś absurd - isc do d***** tylko po to żeby się wypiela i tyle. to już lepiej lalke kupic

Gość dykta z powiśla
Nikt nie ma żadnych refleksji? nikt nie wyjasni tego zjawiska?

Wyjasniac zjawiska nie wyjasnie ale program ogladalam:) gdybym byla facetem bylabym rozczarowana:-O jedyne co u niej pozytywnego to fakt ze dba o higiene, potrafi zagadac i...po wszystkim dac chusteczki:D w wypieciu sie w spodnicy i swetrze nic nie widze:-O ale jak bylo widac poczatkujacy zachwyceni:-O

Gość gość
ja uważam że prostytucja byłaby ok gdyby była za godna pieniądze czyli lod min. 300 zl a sex 600 i w góre, wtedy prostytutki bylyby bardziej szanowane, mialy lepsze warunki i faceci by nie pieprzyli tak czestko z kim i jak popadnie tylko wiedzieliby ze musza sobie na przyjemnosci zapracowac i doceniali to a nie za 50.. czy za 100zl... co to ma byc????!!

Cennik tez mnie oslabia:-O jeszcze troche i beda tansze od paczki papieru toaletowego:-O i te ich teksty:" a gdzie ja tyle zarobie?" :-O a jest przeciez tyle rozwiazan:-O