Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tata małej Lenci

dlaczego moja partnerka nie chce zostać moją żoną

Polecane posty

Gość tata małej Lenci

Witam Drogie Panie, piszę na tym forum bo liczę na szczera ocenę ze strony Pań. Jestem szczęśliwym ojcem, bardzo kocham swoją córkę i jej mamusię ale mimo moich najszczerszych starań moja Ukochana nie chce ślubu przynajmniej nie teraz i w najbliższym czasie. Wiem że mnie kocha, ufam jej bezgranicznie, jest piękną kobietą i wspaniałą matką, dba o nas i stara się jak może, żeby nam było dobrze ale każdy temat związany ze ślubem kończy się sprzeczką. ona pochodzi z rozbitej rodziny, rozumiem, że nie miała dobrego przykładu i jak tłumaczy boi się, że po ślubie wszystko się zepsuje, że zrobię z niej kurę domową, same niedorzeczne argumenty wymyśla. z jednej strony bardzo imponuje mi jej stanowczość i niezależność ale chciał bym mieć pewność, że będzie moja na zawsze no i że będzie żoną. co mógłbym zrobić, żeby przekonać ją do tego że mam same szczere zamiary wobec jej

Gość tata małej Lenci
podpowie któraś życzliwa?

Gość gość
Staraj się, nie odpuszczaj, bądź konsekwentny. Zacznij może od zaręczyn - jakiś ładny pierścionek powinien ją przekonać. Wydajesz się fajnym, konkretnym facetem. Powodzenia!

Gość Anja Orthodox
- Towarzyszu kapitanie, przyniosłem wniosek o przepustkę. - Wstaw do lodówki.

Gość tata małej Lenci
oświadczyłem się jej zanim urodziło nam się dziecko, pierścionek kupiłem prosty, klasyczny ale za to z brylantem. zasługuje na coś lepszego niż cyrkonie

Gość gość
KONKUBINA swietne prowo.Co za desperacja hahaha.

Gość gość
hahaahaaahh jeszcze sama Sobie odpisuje:)

Gość gość
To może zrób taką akcję jak z filmów, zaproś ją gdzieś i zorganizuj coś w formie publicznej prośby o rękę, tak naprawdę z grubej rury, jakiś samolot z banerem z napisem "Zostań Moją Żoną" czy coś w tym stylu.

Gość gość
wg mnie powinienieś na chwilę odpuścić i przystopować ze ślubem, daj jej czas i zrozum, ze ludzie pochodzący z takich rodzin potrzebują na prawdę wiele czasu aby się przekonać co do właściwości swoich decyzji. Zamiast naciskać i wciąż wypytywac, powiedz że ja kochasz i że poczekasz choćby do starości na jej "tak".

Gość gość
zaraz się dowiesz, że Twoja kobieta to patologia i pijaczka albo, że kłamiesz, bo KAŻDA ale to KAŻDA kobieta na świecie chce ślubu, bo te wścieklizny forumowe znają wszystkie kobiety świata :)

Gość gość
Juz widze jak facet wypowiada sie takim slodkim do porzygu glosikiem i słóweczkami. coraz głupsze te prowokacje, odechciewa sie zagladac na to forum.

Gość tata małej Lenci
to nie żadne prowo, zwyczajnie zauważyłem że na tym forum jest dużo kobiet i odpowiedzi padają szybko a na tym mi zależy. Nie będę ukrywał że sytuacja zaczyna wprowadzać mnie w kompleksy

Gość gość
hahha jakas konkubina założyła temat ,aby pokazać mężatką że to kobiety nie chcą a facet wręcz pragnie .Jebnijcie się łepetynę .

Gość gość
weź jak bys był facetem to też bym cię za męża nie chciała ,mój nawet nie wie że taka durna kafe istnieje ,ale to jest facet a nie c**a .

Gość gość
pierwszy post lepszy niz Alvaro z telenoweli

Gość tata małej Lenci
tak czy siak dziękuje za odpowiedzi