Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spi nie moge nic zrobic

Polecane posty

Gość gość

siedze po 4godziny z ksiazka bo nie moge kiwnac palcem bo sie obudzi, do kibla poszlam powiem przykre i szczere to ie moglam splukac wody bo sie obudzi. nasrane stalo 2 godziny. k***a mam tego dosyc. a jak wstanie to jeczy wiec wole cisze

Gość blekitna krew
- Czemu go nazywacie "profesorem", przecież on nawet matury nie ma! - Ale za to potrafi równo rozlać pół litra na trzech.

Gość gość
ile ma twoje dziecko? dlaczego przyzwyczaiłąś go do spania w ciszy? ja mojego synka od urodzenia kładłam spac w pokoju gdzie grało radio lub tv, nie pozwoliłam przy nim szeptać, tylko zachowywać się normalnie. Dziecko śpi dzięki temu w każdych warunkach. A nie możesz właczyć jakiejś kołyskanki z laptopa żeby zagłuszyć trochę twoje krzątanie po domu?

Gość gość
ma15miesiecy. nie jest taki glupi jaksie obudzi to na amen.

Gość gość
co tu pisac no to masz przerabane. moze kladz go spac przy muzyce jak usnie to nie wylaczaj. to sa skutki chodzenia na palcach jak dziecko usypia

Gość gość
to spłukuj miską :D A poważnie, może go stopniowo przyzwyczajaj do spania przy różnych dźwiękach, cicha muzyka na początek, cicha rozmowa telefoniczna, będzie mu ciężko później jak się przyzwyczai spać w zupełnej ciszy

Gość gość
Oj współczuję ci, moja córcia ma tak mocny sen, że nawet w sylwestra się nie obudziła, a dzieciaki odpalały petardy pod naszym oknem :) Ma niecałe 2 lata, ale zawsze spała mocno, taki typ.

Gość gość
a nie możesz zamknąć pokoju w którym śpi? Nauczyłaś dziecko głupot i teraz masz. Takie duże dziecko i takie cyrki?

Gość gość
dlatego wlasnie zawsze smieje sie w glos z rodzicow ktorzy uczu dziecko od pierwszych dni zycia spac w ciszy. idziesz do takich i jest "ciiiiiiiii" bo spi male :) no to masz teraz ciiiiiiii :)