Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol po leczeniu kanałowym normalne czy nie pomocy

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj o 10 mialam leczenie kanowałe ze znieczuleniem, chwile po zabiegu bardzo boli mnie ten zab, w sumie to cala lewa strona twarzy, wzielam dwa apapy extra ale lraczej nie pomaga, bol toche przeszedl ale nadal boli w sumie to bardziej piecze, zastanawiam sie nad wzieciem ketanolu, ale zastanawiam sie czy taki bol jest normalny? i ile on moze trwac? nie wiem czy jutro isc do dentysty z tym bolem> to bylo moje pierwsze leczenie takze nie wiem jak to wyglada

Gość gość
dawno miałam kanał ale pamiętam że był ząb wrażliwy przez parę dni i że to niby normalne. ALE jak tak bardzo Cię boli że myślisz po 2 apapach nad ketonalem to ja bym zadzwoniła przynajmniej do dentysty zapytać, najwyżej Ci każe przyjsć

Gość gość
Mnie też bolało, jakieś 3 dni po zabiegu, też jechałam na lekach, moja dentystka powiedziała mi, że to jest zupełnie normalne i uprzedziła mnie i kazała kupić od razu leki. A przy innym zębie nie bolało mnie np. w ogóle

Gość gość
p.s. apapy extra są kiepskie na bóle zębów niestety, najlepsza pyralgina, nie truj się ketanolem od razu