Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stroj na bal dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość
mysle mysle i skad taki material wziac. mialam kiedys stary obrus ale byl ciemniejszy kolr. jansy pomaranacz. ale wyrzucilam. pojde w tym roku na latwizne i kupie korone i rozdzke. i storj gotowy.

Gość gość
Przebierz za chłopca :D :D :D Przypomniał mi się bal przebierańców z dzieicństwa, gdzie 5 chłopaków z naszej klasy przebrało się za dziewczyny :D :D Gender jak nic :D:D:D I to 20 lat temu :D:D:D O dziwo wyrośliśmy na normalnych ludzi :D:D

Gość gość
I tak zrób.gdybys miała więcej czasu to szło by pokombinować.po ciucholandach pochodzić itp tam materiałów pełno,a ze to już w piątek to pi co się denerwować ze się nie zdąży . Jak masz brokat możesz jej delikatnie policzki nim posmarować i włoski a może masz tez jakieś błyskotki których nie używasz jakaś swięconą kolia czy coś nie wiem dzieci jeszcze nie mam,a z chęcią bym ubrała jakieś na bal :) córka napewno będzie śliczną księżniczka.babcię się dobrze pozdrawiam i dobranoc.

Gość gość
ma taki swoj dziwcinny komplet bizuteri taki kolorowy, bransoletka i naszyjnik. moze to zalozyc?

Gość gość
Hahaha poprawiło mi na swięconą a miało być świecącą . Co do przebierańca za chłopaka-dziewczynę.w podstawówce mój brat się przebrał za dziewczynę.sukienka moja z falbankami ,peruka jak od starej baby i pomalowane na zielono oczy hahaha jak patrzę na to zdjęcie to się ciagle śmieje... No ale to było z 24lata temu.nie było takich możliwości jak teraz.

Gość gość
Zaloz. Zobaczysz czy będzie pasowało do całości,a księżniczki to raczej kolorowe są ,pozatym to dziecko,im wolno ;)byle będzie miała radochę.

Gość gość
ja bylam czwrownym kapturkiem , zaba, cyganka- to za czasow przedszkola.

Gość gość
Ja byłam krakowianka,kotem,biedronka więcej nie pamietam :)

Gość gość
Najłatwiej przebrać za czerwonego kapturka, widziałam takie fajne ciuszki - później spokojnie można nosić na różne okazje: http://buy4kids.pl/bluzeczka-kapturek-vippi.html Z resztą w domu pewnie jakieś czerwone rzeczy się znajdą - ja zawsze się przebierałam za PIPPI - czyli podstawa to fryzura - 2 warkocze a reszta byle wygodna

Gość gość
Zachęcam wszystkich, którzy lubią oglądać sukienki dla dziewczynek do polubienia naszego fanpage'u, gdzie będziemy publikować różne ciekawe propozycje sukienek dla dzieci. Zachęcamy do przesyłania zdjęć i komentowania naszych propozycji. https://www.facebook.com/sukieneczkidladziewczynek

każdy region w Polsce ma jakieś stroje ludowe. Może warto wypożyczyć lub popytać w rodzinie? Byłoby oryginalnie. A za inspirację może posłużyć strona http://hecakieca.pl