Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara 17

Jaki śluz przed owulacja

Polecane posty

Gość Sara 17

Cześć, jest taka możliwość że przed owulacja jest taki lepki biały śluz nie jest go za wiele. Dopiero rozpoczynam obserwacje cyklu i nie wiem jak to jest. Jak by mógł powiedzieć jak to jest u niego.

Gość gość
możesz mieć mało sluzu. sprawdź w środku przy szyjce czy cos jest. może być ze jest za wczęsne na owulację. Ja taki białawy sluz mam jeszcze przed dniami płodnymi.

Gość Sara 17
Sprawdzałam przy szyjce nie ma praktycznie żadnego śluzu. Trochę białego i lepkiego na bieliźnie nie ma też prawie żadnych śladów. A to jest już 20 dzień cyklu czy to normalnie. Cykle mam tak 31 dniowe .

Gość Mani1990
Jeśli 31 dniowe cykle to już dawno po owulacji...

Gość gość
zgadzam się. może być już po owulacji i dlatego go nie odczuwasz. żeby wiedzieć co się dzieje to trzeba prowadzić obserwację cały cykl. w przyszłym cyklu spróbuj sprawdzić czy jest przy szyjce. Jakośc śluzu można poprawić np jak bierzesz magnez przez jakiś czas albo wiesiołek do owulacji.

Gość gość
Dokładnie, śluzu możesz mieć mało i dlatego cieżko jest Ci określić czy rzeczywiście jest płodny. Ale dni płodne możesz sobie potwierdzić testami albo mikroskopem owulacyjnym. Ja mam Afrodytę i jest ok