Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jecie na obiad , ile dziennie jecie ????

Polecane posty

Gość gość

I le potraficie zjesc zeby nie przytyc???

Gość gość
Podbijam , bo przeciez kazdy powinien miec cos do powiedzenia . Ja sie tak najadlam juz przed obiadem , potem obiad i uwazam, ze zaduzo jem . Ile wy jecie ?????

Gość Jastarnina
Ile nalezy jesc zeby nie przytyc ???? Co zrobic zeby mniej jsc ????

Gość gość
7 rano kawa , 9 kawa , około 12 zupa około 200m. około 16 zjadłam 8 pierogow ruskich , teraz pije kawe ,na kolacje zjem bulke z twarożkiem . waze 45 kg

Gość gość
Kazdy ma inna norme co do ilosci kalori to zalezy ja wiem ze dobrze mi robi niejesc prawie nic z dwa trzy dni potem zoladek obkurczony i szybciej sie czlowiek najada wiec cos tam chudnie a napewno nie tyje :)

Gość gość
Duuuzo wody. 5 posiłków dziennie. Rozsądne porcje. Dużo owoców, warzyw i jakieś chude mięso. Najzdrowsza cielęcina. Ryby. Drób. Nie jedz białego pieczywa, słodyczy. Dużo ruchu.

Gość Jastarnina
Sniadanie maslanka , na kolacje salatka , odchudzam sie i chudne . Jem duzo kiwi na przemiane materii.

Gość gość
No to naprawde malo jesz i widze ze nawet sniadania nie jesz i w ten sposób oszczedzasz kalorie a przy jakim wzroscie wazysz 45 kg ??

Gość gość
Chleba pol i sloik majonezu i peto kielbasy na sniadanie,obiad 1,5 litra zupy pol chleba i musle co tu na drugie danie se zrobic ,moze nalesniki?

Gość ja od 45
155cm ja jem bardzo mało , wiem ale więcej nie potrzebuje . mam 30 lat i 2 dziec**** ciay 3 mies. i wracałam do 45 kg. Czasami jem lody i td ale to dosłownie 2 razy na mies. po prostu nie lubie i nie potrzebuje , czasami zamiast 2 dania zjedam 1 caly brokuł lub kalafior , ziemniaki nie lubie , smażone mieso czasami jem ale nie przypadam , w ogole nie lubie jesc ... jem mało bo więcej nie potrzebuje

Gość gość
Ile kalorii mozna zjesc przy siedzacym trybie zycia ????? Ile mozna zjesc , zeby chudnyc ???

Gość gość
Ile kalorii mozna zjesc przy siedzacym trybie zycia ????? Ile mozna zjesc , zeby chudnyc ???

Gość ja od 45
sniadania nie jem w ogole bo mi nie przejdzie przez gardlo |) moje sniadanie to kawa ...:)

Gość gość
Podziwiam cie , bo ja budze sie z glodem , a potem kazdy zapach , czy nowa potrawa budzi apetyt.

Gość ja od 45
kiedyś odchudzilam moja mame wiec tak przez 14 dni mama jadla bardzo bardzo mało pod moim nadzorem , tzn tyle co ja . i mama dużo schudla . P[ijesz kawe?

Gość gość
Hm, a jesli ktos sie odchudza, to moze zjesc na obiad barszcz ukrainski?

Gość gość
kasze, warzywa i pierś kurczaka zjadłam

Gość ja od 45
Barszcz ukraiński , jestem ukrainka i powiem że barszcz ukraiński (wasz polski to wcalie nie jest ukraiński) Barszcz ukraiński robi się na wiepszowych kościach , zeberkach ... cebule buraki koncentrat ...trzeba podsmazyc na oleju! i na koniec smietana ... wiec jest tłusty ale jak nie będziesz smazyla i ugotujesz go na skrzydełkach to nie zaszkodzi ,ważne aby nie był tłusty ... kapustę do barszczy polecam kwaszona:)

Gość gość
Kocham pic kawe , czarna i bz cukru.

Gość ja od 45
no wlasnie u mnie naprzyklad kawa zabija apetyt , wiec polecam:)

Gość gość
do ja od 45 To rzeczywiście mój barszcz nie przypomina ukrainskiego ; p Nagotowany jest na chudym miesie, buraki starłam, dodałam mnostwo warzyw, zaprawe buraczana i troche zmieniakow.. Boje sie, ze to jednak nie jest danie na diete.. Moze lepiej by bylo gdybym wylowila ziemniaki? Haha

Gość gość
barszcz ukraiński gotuje na kościach i dodaje włoszczyzne pokrojone w kostke ziemniaki starte buraki no i obowiązkowo fasole jaska :) i zabielam smietaną

Gość gość
o wlasnie, zapomnialam o fasoli.. Kurde, to moge zjesc miseczke tego barszczu na obiad, skoro jestem na diecie, czy odpuscic i zrobic salatke?

jak zjem kanapki na śniadanie i ciepły polski obiad taki, żeby talerz był pełny i ciężki to w ogóle nie muszę podjadać w ciągu dnia. więc to chyba dobrze. potem to już tylko owoce, warzywa, kolejne kawki i herbatki. taki dzień jest najlepszy, bo nie muszę podżerać i wymyślać co by tu jeszcze zjeść a potem cierpieć przez głupie pomysły:-P jednak rzadko się to zdarza - brak zorganizowania i lenistwo

Gość gość
9 rano jajecznica z 2 jaj+woda teraz 1 kotlet schabowy bez niczego wiecej na kolacje zjem lody z 2 bananow i nic wiecej acha i 6 kostek czekolady ciemnej jem moim zdaniem duzo

Gość gość
zrezygnowalam z kawy bo czarnej nie lubie a mleko podobno szkodliwe

Gość gość
ja jem 5 posiłków dziennie,a obiad najczesciej zamawiam z www.teleobiad.pl