Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ikkaaaa

Objadanie si臋 . Stres.

Polecane posty

Go艣膰 Ikkaaaa

Witam, chcia艂am porozmawia膰 o problemie z moim objadaniem si臋 . Nie wiem kiedy to sie zacz臋艂o ... zawsze gdy by艂am smutna lub mi sie nudzi艂o zajada艂am si臋 s艂odyczami itp. Ale teraz odczuwam ,偶e to juz jaki艣 na艂贸g. mam takie napady ok 4 dni na tydzie艅. Jem az do nieprzytomno艣ci (potem czasem nawet zdarza sie ,偶e wymiotuje lub biot臋 tabletki na przeczyszczenie -niestety:/ ) Najgorsze to to ,偶e nie robi臋 ju偶 tego tylko gdy jestem smutna tylko tak po prostu nie potrafi臋 sie opanowa膰 ...jem a偶 b臋d臋 ca艂kowicie pe艂na i wtedy odczuwam b贸l -do tego bardzo ,藕le to wp艂ywa na moje trawienie :( nie mam poj臋cia co robi膰 -bardzo si臋 boje o swoje zdrowie i sylwetk臋 .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sylwiaFL
Musisz nauczy膰 si臋 nad sob膮 panowa膰!! I zmie艅 nawyki zywieniowe, mo偶e to c***omo偶e. Zerknij sobie na oryginalne przepisy i wybierz diet臋 dla siebie, jak b臋dziesz dostawa艂a codziennie jedzonka na ca艂y dzie艅 mo偶e jako艣 nad tym zapanujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ikkaaaa
Stara艂am si臋 ,je艣膰 zdrowo itp ... ale to nic nie pomaga艂o . Na pocz膮tku by艂o super ale p贸藕niej gdy zjad艂am np s艂odycze to sie obwinia艂am albo zdarzy艂o mi sie objada膰 chocia偶by owocami ... tak jakby mia艂o mi to da膰 ukojenie lecz zamiast tego mam jeszcze wi臋ksze poczucie winy . co艣 jakby bulimia bez wymiotowania :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e musi Ci si臋 po prostu to znudzi膰 Jak d艂ugo poci膮gniesz ob偶eraj膮c si臋 do nieprzytomno艣ci? Spr贸buj czego艣 na zanik apetytu-jaki艣 suplement diety Zeby艣 mog艂a pomy艣le膰 偶e masz ju偶 dosy膰 i nie masz ochoty je艣膰. A dodatkowo zacznij pilnowa膰 godzin posi艂k贸w nie przekraczaj 3godzin od jednego posi艂ku do drugiego. Tym sposobem odechce Ci si臋 podjadania inaczej b臋dzie ci si臋 robi艂o niedobrze co 3h i w sumie nie b臋dziesz w stanie funkcjonowa膰. Pilnowanie co trzygodzinnych posi艂k贸w to spos贸b na wyregulowanie naszego 艂aknienia i spos贸b na szczup艂y ty艂ek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem najgorsza rzecz to jedzenie przetworzonych produkt贸w z market贸w. Lepiej zje艣膰 t艂uste danie kt贸re sami zrobimy ni偶 "chude" z marketu kt贸re jest przygotowywane z niskiej jako艣ci t艂uszcz贸w. Zobaczcie takie ziemniaki: http://zenekgotuje.pl/zlociste-pachnace-ziolami-pieczone-ziemniaki/ lepiej zrobi膰 takie ziemniaczki ni偶 pseudo frytki z marketu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra_44
Powinna艣 si臋 jako艣 opanowa膰 i zacz膮膰 racjonalnie od偶ywia膰. Do tego we藕 i zapisz si臋 na jakie艣 zaj臋cia i zapomnisz o podjadaniu i ob偶eraniu. Ja sama mia艂am kiedy艣 ogromn膮 ochot臋 na s艂odycze, ale zacz臋艂am stosowa膰 diet臋 i 膰wiczenia oraz te tabletki odchudzaj膮ce - http://wsad.it/gosc/slimette . Szybko pozby艂m si臋 nadwagi i podjadania te偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ikkkaaa
Nie wiem ju偶 co robi膰.... wiem ,偶e powinnam jesc zdrowo mam dosyc sporo zaj臋膰 nie narzekam ale ja potrafi臋 sie objada c nawet zdrowymi rzeczami:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 mam ten problem, wi臋c znam doskonale ten b贸l i ten g艂贸d nie tyle fizyczny co w艂a艣nie psychiczny, niestety to jest choroba :-( poczytaj anonimowyzarlocy.org

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja sie dzis objadlam , a mialo byc tak pioeknie ( od raana z dietka) a tu hmm , zzjaadlaam juz 4 kaaanapki z maslem i ogorkiem ( mialam robic diete nielaczenia) , potem juz polecialm , z drozdzowka z serem i 2 duzymi batonami musli kawa z 3 lyzeczkami cukru i znowu drozdzowka z serem i juz mysle co zjem za niedlugo to faktycznie jest chore juz nie wiem co robic ( nadwagi nie mam ) ale jaka tak dalej pojdzie to bede miec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sorki za podwojne literki , ( chyba am cos z kalwiatura) dopiero teraz zauwazylam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam *

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my艣l臋 偶e powinna艣 i艣膰 do psychiatry po leki na depresj臋 bo to co robisz wynika z problem贸w emocjonalnych, bez uporania si臋 z problemami nie uda Ci si臋 ustabilizowa膰 sposobu od偶ywiania od tego powinna艣 zacz膮膰 i艣膰 do lekarza i pogada膰 o wszystkim a dopiero potem ustawi膰 sobie racjonalny spos贸b od偶ywiania, nie wymy艣l膮 cud diet臋 ale zwyk艂e proste regu艂y: 5 posi艂k贸w dziennie, regularnie co 3-4 godziny normalne 艣niadanie, obiad kolacja plus dwie ma艂e przek膮ski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e to kompulsy ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e nie koniecznie to depresja. Na pewno jest to jakie艣 zaburzenie od偶ywiania i wizyta u specjalisty mo偶e pom贸c.

Udost臋pnij ten post