Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwość zajścia w ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, może dla niektórych smieszne, ale ja wolalabym się upewnić. Czy istnieje ryzyko zajścia w ciążę jeśli kocham się z chłopakiem bez prezerwatywy, lecz biore tabletki antykoncepcyjne regularnie a chlopak nie kończy we mnie?

Gość potrzebujacapomocy
zawsze jest takie ryzyko. jednak jest ono bardzo male.

Gość ssspiii
Na pewno nie jesteś w ciąży. Tabletki antykoncepcyjne charakteryzują się bardzo wysoką skutecznością. Ty dodatkowo zabezpieczyłaś się za pomocą prezerwatywy, więc nie ma powodu do zmartwień

Gość ssspiii
No tak, źle przeczytałam. Ale nie masz o co się martwić

Gość potrzebujacapomocy
do ssspiii: autorka posta wlasnie nadmienila, ze bez prezerwatywy. nigdy nie ma 100% pewnosci. moja kolezanka zaszla bedac na tabletce. ale jest to baaaaaaaaaaaardzo malo prawdopodobne.

Gość gość
Nie, ja mówię o kochaniu się bez prezerwatywy, ale biore tabletki antykoncepcyjne a partner nie kończy we mnie. Jest to bezpieczne, czy nie?

Gość gość
Zaskoczę cię. Przy tabletkach możesz się kochać do końca bez gumki. Jeśli masz takiego pecha że będziesz tą jedną na 1000 to czemu nie jedną na 1000 000. Jak zajdziesz to idź zagraj w totolotka.

Gość gość
Która odpowiedz teraz brać do siebie? Ah... Naprawdę nie chcialabym być młoda matką. Proszę o jeszcze jakieś odpowiedzi.