Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka taka

Fb na iPhonie, pilna porada potrzebna

Polecane posty

Gość Lidka taka

Witam, mam fb na iPhonie. W górnym prawym rogu jest symbol koła zebatego, klikam i wyskakują osoby. W pierwszej kolejności ulubione. I co je kwalifikuje do ulubionych? Ze najcześciej oglądam ich profil? Ze najcześciej do nich pisze na wiad priv lub messeger?

Gość Lidka taka
Up

Gość Lidka taka
Bo ich kolejność jest dla mnie zagadka... Nie pisze z większością tych osób, a jak pisze to nie są na gorze tej listy... No i nie jest ona alfabetyczna... Nie wiem jak to ugryźć

Gość gość
Moze to osoby które były w ostatnich minutach zalogowane

Gość Lidka taka
No właśnie nie, bo mam info kto kiedy był ostatnio dostępny i to się nie zgadza. Na gorze mam osoby, które były aktywne godz temu, a niżej te, co 10 min temu czy więcej, mniej. Powiem jak jest, musze męża sprawdzić. On wszystkie wiadomości kasuje, a wiem ze pisze do niego koleżanka... Ja mu mowię, ze wiem, ze ona pisze a ten się wypiera. Ma ja na pierwszym miejscu. Mnie na drugim. Wiec u siebie na tel próbuje to sprawdzić... Ale za nic nie mogę znaleźć klucza

Gość Lidka taka
Będę codziennie do niego pisać kilka wiadomości. Tak 3-4. I zobaczę czy coś się zmienia... Ale czy ktoś może mnie naprowadzić?

Gość gość
Raczej ma to związek z aktywnością na czacie, u mnie tak to właśnie się układa. Na gôrze mam osoby z ktôrymi najczęściej gadam. Tez na iPhone

Gość Lidka taka
Proszę czy ktoś może mi pomoc to rozgryźć? Kurczę meczy mnie to, spać nie mogę, jeść nie mogę ;(( Nigdy dobie tel nie sprawdzalismy... Raz to zrobiłam, bo miałam podejrzenia... No i się potwierdziło... Teraz on wszystko kasuje a ja dostaje schiza i nie potrafię sobie z tym poradzić. Była rozmowa, zapewnienia itd... I niby jest ok... Ale wiem, ze nie...

Gość Lidka taka
A ta funkcja "odejmijmy" powoduje, ze odpinany wskakuje na sama górę. Może jak ja jestem w pobliżu, to ja blokuje, żeby nie przychodziły od niej info. Potem ja "odpina No i czyta...

Gość Lidka taka
Funkcja "odepnij"

Gość Lidka taka
No... To będę musiała sprawdzić to, bo dopiero u siebie to sprawdziłam, u niego nie próbowałam edytować, bo coś bym schrzanila i guzik bym się dowiedziała

Gość gość
Niejesz? To dobrze dupa ci schudnie bo tone zywej wagi masz:-)

Gość Lidka taka
No to chyba jedyna pociecha;) jakieś 5 kg to swobodnie mogę komuś oddać;) a poważnie masz jakiś pomysł?

Gość gość
A wie ktoś jak przekierowac wiadomości z czyjegoś fb

Gość gość
Wie ktoś?