Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakierowanaławeczka

Co byście rozbiły na moim miejscu pytajnik

Polecane posty

Gość lakierowanaławeczka

załóżcie, że: macie chłopaka od 4,5 lat, bez pracy stałej (wyjazdy za granice), wiecznie sie kłócicie przez dosłownie wszystko, jego ciągle pretensje o innych mezczyzn, wypominki, ale się kochacie, chemia jako taka w związku jest, jednak czujecie, że czegoś wam brak. I pojawia się facet 25 letni, wolny, odpowiedzialny, ma dobra pracę, z tego co wiem jest po prostu fajnym gościem, mial dziewczyne przez 2 lata ale im nie wyszło, ciagle mnie pozdrawia przez naszego wspolnego znajomego, mowi ze chciłaby mnie poznać, że mu sie podobam, widzielismy sie tylko raz na wakacjach przez 15 minut. A on dalej do tego naszego znajomego (sa przyjaciolmi) opowiada, ze stracil dla mnie głowe itd... Chyba jestem znudzona związkiem, dlatego te rozkminy... ale z drugiej strony kocham mojego chłopaka... pakować się w to, poznawac go bliżej czy zostać przy swoim skoro naprawdę kocham mojego... może po prostu zaczęłam o tamtym myśleć bo się mną zainteresował:) oczywiście to nie jest tak, że nikt się mną nie interesuje tylko po prostu przez te 4,5 roku nie miałam większego kontaktu z innymi przez zazdrość mojego chłopaka. A odkąd on się pojawił jest inaczej, ciągnie mnie do niego, bo on ma coś w sobie. Co myslicie? co byście zrobiły? :) Biorąc pod uwagę wyżej wymienione czynniki.

Gość gość
po co ci chłopak, z którym ciagle sie kłócisz ? to niby jest ta chemia ?

Gość lakierowanaławeczka
Chemia jest od strony tej, że bardzo mi się podoba wizualnie. To właśnie mnie najbardziej trzyma przy nim.

Gość lakierowanaławeczka
Muszę też zaznaczyć, że ten drugi też mi się podoba, bardzo! jest 100% mężczyzną. Nie wiem w czym ja tkwię, co z moim życiem. Co robic.

Gość gość
ile masz lat?

Gość Pan Wiesław
Pewnie ,że coś ma w sobie. Dobrą prace :classic_cool:

Gość lakierowanaławeczka
Nie wiem czy to ważne, ale mam 22 lata. Kilka dni temu skończone..

Gość gość
jak 22 to eksperymentuj :D jeszcze przez nastepne 10 :D

Gość lakierowanaławeczka
Oj już nie chodzi mi o ten materializm... podałam te różnicę w sumie nie wiem po co. Dla mnie kasa nie jest ważna, przecież 4,5 roku jestem z moim, bez stałej pracy. Ciągłe wyjazdy za granicę.

Gość gość
zarabiasz na ssow upie?

Gość Pan Wiesław
To jak twój chłopak bedzie za granicą to dawaj dooopy temu drugiemu. Jak porównasz to podejmiesz decyzje .

Gość gość
szmula

Gość lakierowanaławeczka
Nie jestem d****** żeby się puszczać. Nie zdradziłam nigdy swojego chłopaka. On jest moim pierwszym powaznym facetem, nawet pierwszym z którym się całowałam. Dlatego ciekawi mnie jak to jest...coś innego. Ale chocby nie wiem co nie posunę się do zdrady