Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynacjonalista

Polskość to NIENORMALNOŚĆ

Polecane posty

Gość antynacjonalista

Szczam na waszych przodków i na was! Nie jestem polakiem, i leje na polaczków, na polskość i na wasz zasypany ścier. "wem kraj. Pacałujcie mnie w du . pe! ******* słowian,******** kraj i mentalność pseudo-szlachcica. Wy jesteście arystokracja? Dla mnie jesteście niczym. Patriotyzm to idiotyzm, polskość to nienormalność. Pod.******** was cały świat. Zero szacunku dla tego kraju. Zabijaj k***wski patrioto ludzi, ty nacjonalistyczny śmierciu. Polska nie istnieje, patriotyzm jest dla pedalstwa i głupich ślepych imbecyli. Wszyscy się zgadzają? A jak nie, to w**************laj.

Gość antynacjonalista
Czy ktoś się nie zgadza z wyżej wpisanymi przeze mnie filozofiami? Tu jest sama prawda. Szacun dla premiera Donalda Tuska, z łaski społeczeństwa władcy tego państwa. Od niego wziąłem cytat o polskości. Masz coś do Tuska wielkiego premiera masz coś do mnie karzełku, zrozum to. F**k patriotism. Forewer!

Gość antynacjonalista
Wszyscy zapluc***atrioc***ouciekali już do swoich kryjówek. Bójcie się! Jesteście słabi! Strach was zjada, co? TAK MA BYĆ!

Gość antynacjonalista
Chwała Donald Tusk! Chwała Prezydent! Bronisław Komorowski jest dla nas jak Kazimierz Wielki dla średniowiecza. Oni nie są malutkimi patriotami tak jak wy. To są antypatriotyczni władcy tego post-nazistowskiego kraju.

Gość antynacjonalista
Chwała Platforma Obywatelska! Tylko Donald Tusk, władca polski podległej i (tfu) patriotycznej. Do Nald Tusk to Wiel Ki Wódz ! Śpiewać! Śpiewajcie bracia! Komorowski Królem Polski, Pis przegrywa do PO się nie umywa, nasz premier to bohater jest szybszy niż wiater, Kaszubi i Ślązacy to nie są polacy! Trala lala bum bum bum Donald Tusk to lepszy król. Prezydent na króla polski! Chwała!!

Gość antynacjonalista
Aha, no i głosować na PO bo jak PiS wygra to zrobi z tego laickiego świeckiego kraju patriotyczne piekło! Jeśli wygra pisowska partia to.. będzie gorąco :p. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie z kaszubskiej ziemi! Chwała :D dobrych dni życzą polakom Ślązakom i pomorzańskim protestantom nie kto inny a kaszubi ! Cześć : )

Gość gość
spierdaaalaj psycholu po psychotropy :)

Gość antynacjonalista
Ty jesteś psycholem patrioto mały! Masz coś do wielkiego potężnego premiera, to masz coś do mnie. Na pis głusujesz? Chwała Donald Tusk! Jeszcze będziecie płakać do premiera, a on was oleje! Ją jestem zawsze za PO. Chwała premier, i niech żyje prezydent!

Gość gość
my na ciebie też szczamy, tak jak ty na nas i na przodkow naszych

Gość antynacjonalista
Nie wyzywaj mnie, bo godności ci brakuje. Mnie może wyzwać jedynie ktoś wartościowy. Jakby nasz ukochany władca premier tego kraju Donald Tusk mnie wyzwał to bym się nie obraził, ale premier mnie nie wyzwie, bo ja głosuje na PO, obiboki! Na PO, partia królewska, kaszubsko-liberalna. Szacun! Mnie PO lubi, bo na nich głosuje, a jak wy glosujecie na PiS, to nawet z wami nie pogadam

Gość gość
ty pierwszy zaczales, to tobie brakuje godnosc*****erwszy to pokazales, jakim jezykiem zwracasz sie do innych ludzi, taki sam otrzymasz w odpowiedzi zawsze i wszedzie

Gość antynacjonalista
Radio maryja to tylko pomyja. Nie słucham katolików, bo nie chcę mieć czeskich silników. Nie głosuje na pis, bo jestem Diss, diss na opozycje, taką mam tradycję. NIECH ŻYJE POLSKA PLATFORMY OBYWATELSKIEJ! NIECH ŻYJE PREMIER DONALD TUSK, PREMIER MĄDRY, MIŁOŚCIWY I SPRAWIEDLIWY. chwała PO !

Gość antynacjonalista
Zatkao kakao ? :p

Gość gość
wybaczam ci,bo nie wiesz co czynisz.

Gość antynacjonalista
A glosujesz na PO ? Jeśli tak to respekt, a jeśli nie to kiepsko masz z dupskiem !