Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinna wwa

Co sądzicie o takim powiększaniu biustu

Polecane posty

Gość Karinna wwa

od czasu do czasu zaglądam na eaktywni.pl żeby poczytać o zdrowiu i dietach. ostatnio czytałam tam artykuł o powiększaniu biustu za pomocą tabletek. czy ktoś korzystał z takiego rozwiązania? pytam, bo chcę wypróbować te tabletki, nie mam wiele do stracenia, a na operację plastyczną mnie nie stać...

Gość gość
osobiście nie wierzę w takie cuda

Gość gość
tak, ale gdyby to pomagało to wiele kobiet nie decydowałoby się na operację. Uważaj na takie tabletki bo narobią więcej bałaganu niż to warte.

Gość gość
A wiesz jakie mogą być efekty uboczne tego jeśli to działa? Jak np. cellulit, tycie ud, nasilony PMS...

Gość gość
czytałam gdzies, ze wywar z czegos pomaga. chociaż nie pamiętam co to było, ale efekty są. jak Ci się chce to poszukaj. :p

Gość gość
"suplementy nie mają skutków ubocznych"... jaaaaasne... nawet głupie ziółko może mieć skutki uboczne czy uczulić, a co mówić jakaś niewiadomo jaka mieszanka, tym bardziej podejrzana właśnie, że nie kontrolowana wg standardów medycznych

Gość gość
masz, tu jest wszystko o nieoperacyjnym powiększaniu biustu, testy i opinie o ziołach, tabletkach etc. www.wiekszepiersi.phorum.pl/ o efektach ubocznych konkretnie: www.wiekszepiersi.phorum.pl/viewtopic.php?t=599

Gość gość
tabletki mogą powiększyć ci biust ale niedużo, na pewno nie o kilka rozmiarów. Niestety, takie suplementy mogą dawać skutki uboczne. Poza tym jak odstawisz je to najprawdopodobniej biust wróci do stanu przed. Czyli nie warto.

Gość gość
A ja się cieszę ,że Cię nie stać na operację plastyczną. Silikony są obrzydliwe i z pewnością kiedyś się okaże ,że są bardzo szkodliwe. Pozdrawiam. Małe jest piękne, serio:).

Gość gość
zgadzam się z osobą wyżej. Też mam małe cycochy ale uważam, że są piękne, jędrne, kształtne. Oczywiście kiedyś ich nie lubiłam i nawet próbowałam jakichś kuracji ale to bez sensu. Silikony są obrzydliwe. Kochana, uwierz, że niepotrzebne ci są te tabletki, które nic nie dają. Pokochaj swój biust.