Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulu

SEKS POMOCY!

Polecane posty

Gość ulu

Cześć! Mam pytanie. Jestem ze swoim chłopakiem ponad 4 lata, mam 19 lat i jestem dziewicą. Chcemy zacząć się kochać, ale się trochę boję. Jest to świadoma i przemyślana decyzja, myślę jednak o tym, czy gdybyśmy się w przyszłości rozstali, czy nie będę żałować, że straciłam z nim dziewictwo. Z jednej strony to jest aż 4 lata, więc jakiego innego dowodu, że się nie rozstaniemy potrzebuję, a przeciwniczką seksu przedmałżeńskiego nie jestem. Proszę, podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami, czy jeżeli zerwałyście ze swymi partnerami, z którymi straciłyście dziewictwo, to czy żałowałyście tego, że nie poczekałyście? Czy 19 lat to odpowiedni wiek, czy lepiej jeszcze zaczekać?

Gość ulu
poradźcie coś

Gość gość
to ty musisz zdecydować czy warto. sex jest przyjemny ale można zadowolić się masturbacją

Gość gość
Zaczekaj z tym jeszcze trochę, bo widać że masz obawy... jak przestaniesz je mieć, to nie będzie zadawała takich pytań, nawet nie przyjdą Ci one do głowy :)

Gość gość
jak sie gowniaro boisz to widac ze jeszcze mentalny dzieciak z ciebie :o

Gość ulu
mam obawy, ale z drugiej strony spróbowaliśmy już wszystkiego, nawet anala, a oralny seks to normalna rzecz. rozmawiamy o wszystkich rzeczach, zero wstydu

Gość ulu
nie wiem kto tu jest dzieciakiem, jeżeli nie chce zrobić nic pochopnego. nie znasz ludzi więc nie komentuj w taki sposób

Gość gość
ja tez tak myslałam mając 22 lata, jedyny partner w zyciu I tylko ten jedyny, teraz mam 34 lata, prawie 35 i to juz 6 facet, niczego nie żałuje

Gość ulu
Jeżeli to, że nie chce zrobić nic wbrew sobie jest nazywane dziecinnością, to nie wiem jak nazwiesz gimnazjalistki puszczające się gdzie się tylko da.

Gość gość
Ale to jest tylko i wyłącznie Twoja decyzja, jeśli będziesz tego chciała na 100% to nie będziesz też tego żałować. I tak są marne szanse aby Twój pierwszy facet był tym jedynym, ale czasem tak się zdarza.

Gość ulu
Rozumiem, dziękuję za pomoc.

Gość gość
pomyśl jedynie o antykoncepcji, niechciana ciąża to najgorsze co może spotkać kobiete, no..oprócz g****u

Gość gość
podrośnij

Gość gość
droga prawiczko: narząd nieużywany zanika albo zarasta!!! Nawet gdy dziura pozostanie, to błona dziewicza tak stwardnieje, że później nawet gwoździem jej nie przebije, co dopiero penisem. Zatem zamiast trochę przyjemnego krwawienia może czekać Cię krwawa operacja chirurgiczna usunięcia twardej błony dziewiczej. Póki jeszcze czas zróbcie to. Najlepiej dla kurażu trochę alkoholu, a on otępi ewentualny drobny ból.Zresztą podczas silnego podniecenia i orgazmu ból miesza się z rozkoszą i prawie jest niezauważalny 🌼

Gość gość
no, i pewna antykoncepcja. Na razie dni niepłodne i patentex oval. Wygoogluj w necie Fizjologia i filozofia seksu, tam dowiesz się o szczegółach, tam znajdziesz też coś nt. świadomej antykoncepcji lub prokreacji..

Gość gość
"Chłopak powinien 10 minut wytrzymać z ejakulacją, gdyż tyle czasu wymaga kobieta by szczytować. Jeśli tryśnie spermą po 2. minutach, to odpoczynek 2h i od nowa, aż do skutku. Jeśli nie da rady, to dokonaj dzieła dildem." . Kretyn... moja szczytuje po 3-5 minutach, a mi wystarczy 10 minut przerwy przed następnym razem, o twardniejącej błonie już nawet nie wspominam.

Gość malwina67
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 47. wiosnę i pod staniczkiem jeszcze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.👄

Gość gość
cyt.: Kretyn... moja szczytuje po 3-5 minutach, a mi wystarczy 10 minut przerwy przed następnym razem, o twardniejącej błonie już nawet nie wspominam. do niekretyna z 21:18: chłopie, pewna jestem, żeś koniobijcą i widziałeś kobietę w łóżku jak, za przeproszeniem, świnia niebo. Bez odpowiedzi, gdyż kulturą słowa nie grzeszysz.

Gość gość
Oodaj mu sie :-) cnota to wstyd w dzisiejszych czAsach :-)

Gość Gosia ooo
wg mnie seks to wcale nie takie big deal jakie z tego robią ;) ja miałam 20 lat i to był mój 1 chłopak i jedyny ;) i nie ma co się bać czy spinać to tylko takie wnoszenie dziewictwa na piedestał,wszystko leży w psychice,bo przecież nie oddajesz mu nerki nie ;p

Gość gość
Do gościa wyżej: ona wie i pragnie dać duupy, ale nie wie co ma zrobić by nie bolało i przebicie błony było efektywne. Jeśli jesteś kobietą z doświadczeniem, to takiej rady jej udziel a nie o jakimś staroświeckim "oddaniu się", pewnie jeszcze w noc poślubną, co?

Gość Gosia ooo
jakiś ch**j blokuje posty