Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 255

Niech ktoś mi pomoże

Polecane posty

Gość Kasia 255

Witam! Widzę że na forum są kobiety które sporo wiedzą. Proszę o pomoc. Miesiąc temu miałam stosunek po 12 dniach od niego dostałam okres mi się wydaje że taki jak zawsze. Ale na necie tyle piszą że można krwawia na początku ciąży tak więc w 19 i 20 dniu po stosunku zrobiłam rano test z apteki wyszedł negatywnie. Dodatkowo 21 dni po stosunku zrobiłam bete wyszedł wynik <1,00. Jeszcze powtórzyłam test 29 dni po stosunku też wyszedł negatywny. Nie mam możliwości iść do ginekologa. Strasznie się boję a do następnego okresu zostało jeszcze 2 tygodnie proszę o jakieś opinię.

Gość autorkaaa
nie ma ciąży. nie bierz się za seks skoro aż tak panikujesz i dalej wmawiasz sobie ciążę przy dwóch negatywnych testach i ujemnym badaniu beta hcg

Gość Kasia 225
18 lat. Wiem że dla was to może śmieszne. Ale ja już nie wiem co mam zrobić. wiem narazie 0 seksu i tych rzeczy

Gość gość
no to zrezygnuj bo widocznie jeszcze nie dojrzałaś, seks Ci będzie przynosił same frustracje. Chociaż,,,zrób może jeszcze ze 3 testy i C**przejdzie strach. ehh.

Myślałam,że masz czternaście lat skoro zadajesz takie pytanie.Dziwne,że w tym wieku nie masz podstawowej wiedzy na ten temat.Trzy wyniki negatywne a ty nadal panikujesz.Powiedz ile jeszcze musiałoby być negatywów żebyś się uspokoiła?

Gość Kasia 225
Wiem że nie byłam na to gotowa. Ale teraz już nic na to nie poradzę. Nie mam z kim pogadać dlatego tak panikuje. Potrzebowałam żeby mi ktoś powiedział że to nie możliwe. Zrobię jeszcze jutro test. Wielkie dzięki że ktoś odpowiedział.

Gość Kasia 255
Strasznie się boję że nie dostanę następnej. Miesiączki, jeszcze zostało 2 tygodnie a ja już nie śpię po nocach. Chyba kupię sobie jakieś proszki na uspokojenie

Gość Kasia 255
Nad tą wizyta u psychiatry muszę pomyśleć. Bo już nie wyrabiam. Cały czas widzę małe dzieci i kobiety w ciąży. Dramat. Fajnie że się wogóle ktoś odezwał. Dzięki.

Gość Kasia 255
Czyli co mogę być w miarę spokojna że nie jestem w ciąży ? Muszę cierpliwe czekać na miesiączkę w lutym.

Gość gość
I co to da że ktoś ci napisze że to nie ciąża skoro ty i tak wiesz lepiej że okres to zmyłka, testy oraz beta się mylą. Więc szkoda czasu.

Gość Kasia 255
Da mi bardzo dużo jestem z tym całkiem sama nie mam komu o tym powiedzieć. I już się tak zakręciłam że sama nie wiem co o tym myśleć. Jednak jak ktoś obcy na to wszystko popatrzy z boku to widzi że ciąża jest nie możliwa. Dzięki wielkie za odpowiedź