Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o tych sukniach i które Wam się podobają

Polecane posty

Gość gość
oglądacie, czy ignorujecie temat? sprawa jest poważna, proszę o doradzenie. Wskazanie chociażby jednego typu.

Gość gość
Totalnie nie mój gust Wszystko zależy jaką ma się figurę Ja jakbym już nie miała wyboru to ewentualnie zdecydwałabym się na 1414

Gość gość
Nie mój gust. Wyglądają jakby były zrobione z firany. :D

Gość gość
A co ty pępek świata i w gorącej wodzie kąpana??!! Suknie nie rzucają na kolana,widziałam o wiele ciekawsze i ładniejsze. Gdybym miała wybór tylko z tych,to bym zdecydowanie wybrała 1405

Gość gość
ta 1414 akurat mi się nie podoba, a co powiecie na 1428?

Gość gość
1430 1413

Gość gość
to chyba mamy bardzo różne gusta, ta 1405 też mi się jakoś nie widzi. W takim razie może znacie jakieś ciekawe marki, które mogłabym przejrzeć? Raczej nie polskie, bo te mi się zupełnie nie podobają. Jakoś przypadły mi do gustu ukraińskie, rosyjskie itp. np. jeszcze http://www.oksana-mukha.com/pl/dress/el2014

Gość gość
1428 brzydka..

Gość gość
no to ja wybrałam 102, 1403, 1406, 1410, 1420 i 1428. Myślałam, że są wyjątkowe i inne jak wszystkie, a tu jak zwykle nie :/

Gość gość
Dani, Lilly, Marisabel, Luiza-1, Eila, Adagio

Gość gość
a i jeszcze mi się podoba 1434, coś niespotykanego, oryginalnego.

Gość gość
1410 tez moze byc ;)

Gość gość
z tych co wymieniłas podoba mi się tylko marisabel

Gość gość
tylko może być? Myślałam, że będziecie zachwycone, więc to nie to. Chcę powalić wszystkich na kolana, a wydaje mi się, że większość sukien jest na jedno kopyto.

Gość gość
moze warto samemu wymyslic projekt, isc do krawcowej i ona pomoze ;)

Gość gość
Z krawcową wolę nie ryzykować, słyszałam jakie cyrki potem wychodzą, a z resztą płacić takie grube pieniądze za zwaloną robotę to ja dziękuję. wole widziec co kupuję i za co płacę. Ale dziękuję za rady :)

Gość gość
prosze ;) udanego ślubu i życia w małżeństwie :)

Gość gość
Nie przesadzaj z tym zachwytem bo suknie sa srednie i nie oczekuj ze będziemy tutaj wzdychać ach i ech....po co Tobie nasza opinia?przeciez to Tobie ma się podobać a nie nam,to Ty masz czuc się w sukni pięknie.Ile ludzi tyle opinii...

Gość gość
A co Ty taka niesympatyczna. Ta suknia ma się podobać i mi i innym, bo jak innym się nie będzie podobać to i dla mnie będzie mało atrakcyjna, taka już jestem. Szukam takiej sukni, nad którą zachwycać będą się wszyscy, no może prawie wszyscy.

Gość gość
Autorko zarzucasz komus ze niesympatyczny-a ta osoba dobrze Ci napisala,ze suknia ma się Tobie podobać a nasze zdanie jest najmniej ważne-no cyba ze na wesele nas forumowiczow zaprosis i będziemy zachwycać się Twoja suknia razem z Toba;) Gdybym miała brac pod uwagę wypowiedzi ludz z kafe to nigdy bym niczego nie poszukala dla siebie i ciesze się,ze nie chwililam się moja suknia,bo jedni by napisali ze ochyda,inni ze taka sobie a jeszcze inni może by wyrazili pozytywna opinie.Autorko wyluzuj:)i wybierz suknie po swojemu:) A te suknie naprawdę są nijakie....

Gość gość
O wiele ładniejsze suknie z ostatniego linku niż te autorki,więc trochę pokory....;)