Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zwrócić uwagę teściowi

Polecane posty

Gość gość

przychodzi w odwiedziny i jak siada na kanapie to nogi też. kurcze jak tak można. muszę zwrócić mu uwagę, ale nie chcę być bardzo złośliwa. wkurza mnie to że kładzie te giry na moim łóżku. jak dac mu do zrozumienia że mi się to nie podoba.

Gość gość
powiedzieć mężowi aby on z nim pogadał.

Gość gość
Ale jak nogi też? Siada tak, że zajmuje całą kanapę? To przynieś kawę, postaw przed nim i powiedz mimochodem, że chciałabyś tam usiąść.

Gość gość
no nogi sobie kładzie, rozwala się jakby był u siebie. mój mąż hmmm chyba czuje do niego zbyt duży respekt, ale powiem mu że jak nie zwróci tacie uwagi to ja to zrobię. a kanapa jest nowa. co za dziad.

Gość gość
przed jego wizytą połóż narzutę na kanape.zdejmują ją gdy go nie ma...

Gość gość
eh moja znajoma z uwagi na dobre stosunki z rodzicami miala u nas fory w domu, na nowej skórzanej kanapie siedzial jej piesuś ktory ją podrapal. milczeli.nic nie mowil.

Gość gość
nie mogę kłaść koca czy narzuty bo to nie o to chodzi, wkurza mnie jego brak wychowania. jak można nawet u rodziny kłaść nogi na łóżko.

Gość gość
przecież z wami nie mieszka tylko czasem odwiedza, jak mu zwrócisz uwage to może to zapamiętać lub go urazisz, połż jakiś koc lub narzute na kanape to sery oprze na niej a nie bezpośrednio na kanapie myśle że to lepsze rozwiązanie, sztuka kompromisu

Gość gość
przecież z wami nie mieszka tylko czasem odwiedza, jak mu zwrócisz uwage to może to zapamiętać lub go urazisz, połż jakiś koc lub narzute na kanape to sery oprze na niej a nie bezpośrednio na kanapie myśle że to lepsze rozwiązanie, sztuka kompromisu

Gość fhksdkfgsdjfvsldjbf
narzutę? raczej płachtę folii albo stare gazety

Gość gość
Następnym razem zawal cała kanapę ciuchami albo czymkolwiek tak żeby wogole nie siadl:-)

Gość gość
ej te gazety to pomysł, bezczelny, ale niezły. aż mnie korci żeby tak zrobić. ale to chyba przegięcie.

Gość gość
brzydzisz sie go? zebys mojego tescia widziala, alkoholik ma pienki i barłóg, galopującą grzybicę, jak idzie to pchly go gonią co to mu z czupryny wypadly. a mój mężus golił go swoją maszyną do wlosów i naszego syna, dostal zjeby i juz tego nie robi. idiota

Gość gość
pieńki zamiast krzeseł. a w domu jak janosik w jaskini. myje nogi pod studnią w wakacje w korycie.chcesz sie zamienic??????????????????????????????????????????

Gość gość
tak po prostu nie wypada. on jest raczej czysty, ale mnie to wkurza. stopy faceta po 50-tce raczej nie pachną różami.

Gość gość
a co mozesz powiedziec jesli nie chesz byc nieuprzejma a zarazem zeby poskutkowało? po prostu. "czy mógłyś....(jak tam sie do niego zwrasz) nie kłaśc nóg na łóżko bo nie chce mi sie go znowu czycić" niech wie ze juz to robiłaś. może sie troche ofuknie ale mozenastepnym razem juz tego nie zrobi. ty sie masz zastanawiac zeby dziada nie urazic a on jakos sie nie zastanawia nad swoim zachowaniem.

Gość gość
Przykre. Ją czasem te tak kładę i co

Gość gość
a jak kładzie je bez butów to powiedz "zabieraj dziadu te giry bo je bie"

Gość gość
a tak powaznie "czy mogły -tata- zabrac te nogi? przeszkadza mi to" musisz pwiedziec wprost bo on inaczej sie nie domysli ze tobie to nie pasi.

Gość gość
O ja p*****le c8 ci to tak przeszkadza? Zniszczy ci ta kanape? To tylko rzecz przeciez.

Gość gość
wynieś kanape na korytarz i tam posadz teścia