Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W mojej rodzinie kobiety zarabiają wiecej

Polecane posty

Gość gość

Babcia i mama miały lepsze wykształcenie od swoich mężów i lepszą pracę. Moja siostra też stoi lepiej od swojego męża. Ja nadal się uczę, ale mam wyższe wykształcenie od mojego chłopaka, prawo jazdy( on nie ma) itd. A zawsze znajdą się faceci którzy marudzą, że kobiety lecą na kase. Jasne, zadzieram kiece i lecę. Wole być niezależna. Moja kuzynka wyszła za mąż dla pieniędzy. Pracowała w firmie męża. Teraz się rozwiedli a ona bez wykształcenia, pracy i ogólnie bez niczego. Brawo. Jak szukacie sobie pustych dziuń bez ambicji to macie.

Gość utalentowana
W mojej rodzinie to ja k***a zarabiam - wyszlam za maz za debila stra cil pra ce i do tego pracuje teraz i sprzata klatke schodwa

Gość gość
a w mojej rodzinie to zawsze mężczyźni zarabiali więcej. Odkąd pamiętam to ni zawsze przynosili forsę do domu iczęsto nie mialo to związku z wykształceniem o dziadek miał knajpę a mój ojciec był spawaczem . Ale jak ktoś ma głowę na karku i pracy sie nie boi to czy ma wykształcenie czy nie pieniądze potrafi zarobić .

Gość gość
Jasne, ale kobieta lepiej jak ma wykształcenie. Jednak kreatywni ludzie zawsze sobie dadzą radę.

Gość gość
cieszycie sie czy zalicie ?? Jak sobie poscielicie tak macie. Z drugiej strony wydaje mis ei ze tak nas zycie laczy w pary. Bo ja szukam ladnej madrej i zaradnej a trafiam owsze albo na ladne albo na zaradne ale najczesciej na takie co sie w zyciu nie potraia odnalezc za bardzo. Podobja mi sie kobiety ambitne i niezalezne.

Gość czapejewo
Hm ' u mnie nie ma problemu moj maz jest alfo nsem a ja u niego pra cuje

Gość gość
taaaa. podobaja ci sie ambitnei niezależne bo chętnie być na nich pożerował . Przez to wląśnie ,ze meżczyźni dizadzieją kobiety musża być niezależne , bo nie maja innego wyjścia .

Gość gość
gość taaaa. podobaja ci sie ambitnei niezależne bo chętnie być na nich pożerował . x Jak facet nie chce być wykorzystywany to znaczy, że skąpiej i żeruje na kobiecie :P