Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

monodieta

Polecane posty

Gość gość

Ponoć jedząc cały czas to samo można nieźle shudnąć. Przykładowo moja kolezanka uwielbiala w-z'tki. Stwierdziła że nie może przejść na dietebez nich więc jadła TYLKO w-zetki przez 2 tygodnie zleciało jej 7 kg. Nie do uwierzenia jak dla mnie dopóki nie zobaczyłam efektów. Trochę jej cera jest teraz ziemista, ale poza tym waży 41 kg przy 160 więc ładnie jej spadło. Co o tym myślicie? fakt jedzenie samych w-zetek to nie jest dobra opcja ale gdby tak przez 2 tygodnie jeść codziennie, takie samo i tak samo rozplanowane posiłki to się schudnie?

Gość gość
NIE WIERZE

Gość gość
;(

Gość gość
no przeciez jest monodieta gdzie jesz przez pare dni kasze jaglana ja bylam na takowej diecie przez 4 dni jadlam sama kasze ,mozna dluzej ale ja nie dalam rady a przez kolejne 10 do kaszy dodalam warzywa. przez te 2 tyg schudlam 5 kg

Gość Malina654
Monodieta nie jest zbyt dobrym pomysłem na pozbycie się zbędnych kilogramów. Przede wszytskim po niej będzie brakowało w organizmie witamin i minerałów, które są konieczne do pawidłowego funkcjonowania organizmu. Ja stosowałam dietę MŻ i łykałam te tabletki odchudzające - http://wsad.it/gosc/green-coffee-extrac i udało mi się pozbyć 13 kilogramów.