Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka z Sieradza

Jak leci dalej ta piosenka

Polecane posty

Gość Jolka z Sieradza

On zaliczył zgon, pijany jak cień leży jak pień.... Jak to dalej leci?

Gość gość
juz nie zatanczy dla mnie ....

Gość gość
Bana masz na google?

Gość gość
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lalalalalalalala hej, ho! boso w kapciach na piechotę! uuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuu stare buty z Montrealu

Gość gość
On pijany w pień leży jak cień Już nie zatańczy dla mnie Ja liczyłam, że on tego chce A teraz wiem, nie może Ja tańczę najlepiej, popatrz mała Zazdrości już Tobie cała sala Na balu ja jestem numer 1 Szczęściaro dziś wypatrzyłem Ciebie Zatańczę i będziesz piszczeć mała Poprosisz mnie będziesz sama chciała I będziesz już zawsze w szoku mała Jutro tę noc będziesz wspominała Ooooo oooo On pijany w pień leży jak cień Już nie zatańczy dla mnie Coś obiecał mi, a teraz śpi I już się nie ogarnie On pijany w pień leży jak cień Już nie zatańczy dla mnie Ja liczyłam, że on tego chce A teraz wiem, nie może Zasłabłem i nocy nie pamiętam Krzywisz się znów, a nie jesteś święta Nie marudź już, mała nie narzekaj Twój mister night lover grzecznie czeka Ooooo oooo On pijany w pień leży jak cień Już nie zatańczy dla mnie Coś obiecał mi, a teraz śpi I już się nie ogarnie On pijany w pień leży jak cień Już nie zatańczy dla mnie Ja liczyłam, że on tego chce A teraz wiem, nie może

Gość gość
O, już się jakaś debilka znalazła, nadgorliwa.