Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest różnica miedzy kimś kto waży 83kg a 93 kg

Polecane posty

Gość gość

bo chyba waga mi błedny wynik wskazała...jestem mezczyzna, prosze o odpowiedzi!! według siebie dałbym sobie właśnie tyle ile miałem od miesiecy tzn. dryfowało od 78kg do 83kg max, ale nie 93. Czy duża jest różnica ?Czy dałoby sie zauważyć wprost 10 kg wiecej? wzrost 179

Gość gość
Chyba waga Ci się j***e. Taka różnica jest niemożliwa.

Gość gość
ten co wazy 93 kg bedzie krócej żył

Gość gość
jedna opona na brzuchu więcej.

Gość gość
spasłeś się i tyle. 10 kg to spora różnica, nie da się jej nie zauważyć.

Gość gość
przysięgam, że nie widze różnicy miedzy tym, gdy ważyłem 78-83 kg, a to co teraz wyskoczyło mi na wadze, a ważyłem sie w aptece i wyskoczyło 93 kg. Dodam, że ostatni raz w tym miejscu i ogólnie gdziekolwiek ważyłem się pare miesiecy temu.

Gość gość
gdyby założyć, że to prawda to jak bardzo byłaby roznica w wygladzie? Nie widzę żadnej. Mam takie same nogi, brzuch. według mnie waga wyszła 83, ale może ósemki nie wyświetlało dokładnie ...

Gość gość
ja ważę 89 kg, ale przy innym wzroście. masz sporą nadwagę

Gość gość
ale mi chodzi o to, że majac 179 cm i 78 kg lub 83 wygladałem tak jak teraz w mojej ocenie, a tu patrze dzis na wage w aptece i 93 kg :/ w ogóle nie widać po mnie, bym ważył 10kg wiecej. Czy teoretycznie możliwe jest, by tego nie było widac tak odrazu czy może na stowe dałoby sie zauważyć zmiane na gorsze ??

Gość gość
powiem ci tak mój tata zawsze miał wagę 82kg po jakimś czasie wszedł na wagę i 92 no my szok bo ani mama nie zauważyła żeby tak przytył ani my widząc tatę co kilka tygodni,wiec pewnie taka budowa ciała i do pewnego momentu kg nie rzucają się w oczy.

Gość gość
słuchaj..zima. powoli ci narosło po świętach kilka kilogramów. byłeś a aptece, innymi słowy poza domem. dolicz ciuchy, mokre buty, kurtkę zimową szalik i resztę. do tego obfite śniadanie czy obiad, kilka filiżanek płynu. herbata kawa piwo czy co tam pijesz i waga gotowa. nad czymś jeszcze się zastanawiasz? tak czy owak dużo.

Gość gość
Yy moze poprostu masz wiecej miesni? Cwiczysz? Kazdy odrazu pisze ze te 93kg to tluszcz ludzie przeciez miesnie sa ciezsze. A facet moze jest umiesniony?

facet tego wzrostu powinien wazyc miedzy 83-87 w zaleznosci jaka masz mase miesniowa, musze cie rozczarowac masz nadwage - wiec lodowka na klodke , burgery do kosza a ty na diete

Gość gość
Słuchajcie!ale ja naprawde odnosze wrażenie, że z tą wagą było coś nie tak, bo po mnie tego nie widać, bym miał 10 kg wiecej. Wcześniej ciagle miałem 78,do max. 83 kg. a dzis patrzyłem w aptece i 93. Podejrzewam, że to mogła osemka, ale cos niewyraźnie wskazywało...bo to niemożliwe...wygladam tak jak wtedy gdy miałem 78 kg