Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jannetterox

Z jakim najgorszym złem spotkaliście się osobiście

Polecane posty

Gość jannetterox

w waszym otoczeniu,czy to dotyczyło was czy byliście świadkami czyjejś krzywdy ?

Gość niio
kiedys w szkole byłam gnębiona i to dla mnie bylo zło >Osoby ktore to robily teraz mają dzieci i nie zdaja sobie sprawy jak mi kiedys wyrządzily krzywdę. Mam do nich żal.

Gość gość
ignorancja społeczeństwa, byłam przez 99% mojego otoczenia traktowana jak powietrze, albo jeszcze gorzej, przez to teraz nie mam znajomych, bo każdego podejrzewam, że prędzej czy później i tak mnie oleje...

Gość gość
Chłopaki na wyciecze szkolnej rzucali kamieniami w bezdomnego, a nauczycielki stojące 4 metry od nich miały to kompletnie w d***e.

Gość MOSZNA NACIAGNIETA NA GLOWE
z męskim orgazmem, co to k***a jest!? :classic_cool:

Gość Pan Ciemności
Najgorszym, najstraszniejszym złem jakie mnie w życiu spotkało miało nazwę kobieta.

Gość zły pan
Prawdą jest że prześladowanie które tyczyło się mnie przez pierwsze osiem klas było moim małym piekłem , ale nie to zapiszę jako najwięsze zło jakie mi się przytafiło. Znam osobę która podpaliła wieżowiec w którym mieszkam i tym samym naraziła mieszkańców na różne powikłania , tym bardziej iż osoba ta podłożyła ogień , w miejsc przepływu gazu. Tą osobą jestem ja sam.Wyrządzałem ludziom wiele krzywdy , o różnym charakterze. Tych co czulu się mali pomniejszałem aby było im gorzej , a siebie wywyższałem przy nich aby było mi lepiej. Nie pożłowałem matki kiedy umierała i nie odwiedzałem jej. Wolałem na przepsutkę wojskową spotkać się z dziewczyną niż z nią. A nawet tamtą dziewczynę zdradziłem na pogrzebie mojej matki. Wyrządziłem ludziom wiele zła , jeszcze więcej sobie. Za każde zło żałuję i najchętniej cofnął bym czas. Ale czy Bóg mi wybaczy ? Gdybym wierzył że tk będzie nie pisał bym o tym. Może wierzę , ale nie mam pewności.