Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEX ANALNY Jak się przyzwyczaic??

Polecane posty

Gość gość

Robiłam to z Mężem już kilka razy ale ciągle czuje dyskomfort mylalam \ze to tak jak z rozdziewiczaniem i po kilku razach przestanie boleć kto uprawia taki sex?? od czego to zależy czy boli?

Gość gość
marz meza geja ze do d**y sie dobiera

Gość gość
ty jakas glupia jestes ile ty masz lat

Gość kikiopok
zalezy od nawilzenia, czym wiecej tym mniej poczujesz, ja uwielbiam, moze nawet bardziej niż zwykly seks;)

Gość smerfnalaseczka23
o fu! jak tak można?! obrzydlistwo!

Gość gość
Dupa jest od srania a nie od ******** :classic_cool:

Gość gość
sex analny to przesada, jestem wiecej niz pewna ze to za namowa meza... daj sobie z tym spokoj, seks powinien sprawiac ci satysfakcje a nie bol i dyskomfort

Gość gość
dobre nawilżenie i nieoceniona jest gra wstępna, bo kiedy się bardzo podniecisz i rozluźnisz będzie ok. i Ty kontroluj na początku głębokość, dopiero kiedy poczujesz, że już nie ma dyskomfortu daj mężowi swobodę

Gość gość
ja podziwiam wytrzymałosc waszych o***tów - kochacie sie analnie i nic wam nie jest a ja nigdy w zyciu nie uprawiałam analu a mam szczeline o***tu po operacjii , komplikacja to przetoka z która chodze bo bardzo boje sie kolejnej operacji. Wy wkładacie penisy do o***tu i nic wam nie pęka-zazdroszcze zdrowych d**ek!

Gość smerfnalaseczka23
ich męzowie sa kryptopedałami

Gość gość
po cholere sie przymuszac? Co to - obowiazki malzenskie? prac skarpetyi uprawiac anal, bo chlopu sie chce? Niech sobie geja znajdzie.

Gość gość
kulwa a jak chłop coś robi dla was to dobrze? nawet d**y nadstawić nie umiecie parszywe dewotki?

Gość smerfnalaseczka23
one maja męzów pedałów dlatego im w d**e wkładają.A te głupie myślą ze oni ich kochają.Nie pójda do innego faceta bo jak ktos by ich przyłapał to by życia nie mieli dlatego pukają od tylca żony

Gość liza nie zabezpieczona
Twój mąż to krypto gej czytalam,ze sex analny jest mniej przyjemny dla kobiety a faceci tak realizują,swoje fantazje Np z,kolega z pracy..

Gość Dywanem w morde
Do scata i szczania na do japy tez sie w koncu przyzwyczaisz ale to nie o to chyba chodzi w seksie. Nie wszystkie kobiety lubia anal. Moja nie lubi wiec temat zamkniety. Pogadaj z męzem.

Gość gość
JESTES CHORA, ze sie do tego zmuszasz bo mezus chce co innego, gdyby to lubila do psychologa marsz

Gość gość
Ja sie przyzwyczailam dopiero kilku miesiacach. Nawilzenie to jedno lecz odprezone i rozciagniete miesnie o***tu to drugie. Maz kupil mi korek analny ktory wkladal mi noc do o***tu. Teraz tak jestem przyzwyczajona ze wcale go nie czuje. Po wyciagnieciu korka moge uprawiac sex analny bez problemow. Zwieracz jest luzniutki i z dobrym nawilzeniem nie boli wcale.

Gość gość
:D

Gość gościówa_aa
haha a na starość zwieracz będzie tak rozciągnięty, że kupki nie będziesz mogła utrzymać. Wtedy mąż też ci będzie korek wkładał?

gościówa_aa zadajesz bzdurne pytanie. Sex analny ani nie rozluźnia zwieracza ,nie powoduje hemoroidów i z medycznego punktu widzenia nie ma żadnych przeciwwskazań, jedynie ze względu na bakterie kałowe należy używać prezerwatywy i nie dopuścić do penetracji pochwy po seksie analnym gdyż grozi zakażeniem pochwy bakteriami kałowymi.Jestem medykiem i ponoszę pełną odpowiedzialność za to co piszę.

Gość rttrttrtt
tak się zastanawiam czy jakby MĄŻ zechciał jej nas\rać do ryja, to też by się zgodziła, no w końcu to mężulek, pan i władca, trzeba wykonywać jego rozkazy byle nie poszedł do innej :D masakra jakie wory na spe\rmę, dadzą się walić w każdą dziurę byle tylko zwyrodnialcowi dogodzić, a zwyrol i tak je zostawi jak mu się znudzą :D

Gość gość
Omg...... korek analny co noc w odbycie :/

Nie sadze,by o***t byl przystosowany do sexu.To tak,jakbys ktos chcial pchac w dziure od ucha,bo jest otwor:-o,jesli komus to sprawia przyjemnosc,ok-jego sprawa-dla mnie moze nawet w dziury od nosa pchac.Jesli nie czujesz przyjemnosci,to jej nie poczujesz i zadne kremy,zele czy wibratory nie pomoga.Tylek jest od wyprozniania a nie od pakowania.

Gość gość
Jest tu pytanie jak się przyzwyczaić. Nikogo tu nie obchodzą wasze poglądy co tym myślicie czy chcecie czy nie h.j nas to obchodzi.

Gość gość
Baba co daje w d**e się nie szanuje

Gość Luźna ...
Dnia 30.01.2014 o 20:44, Gość gość napisał:

... jest od srania a nie od ******** :classic_cool:

...isz lodzika też nie lubisz...starotpy jeszcze może po ciemku żeby nic widać nie było heuehuehehe