Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laboga, nasi przyszli mezowie do nas plyna

Polecane posty

Gość gość
"Zaskakujące tink ze jak ktos cie porządnie zj***e to zaraz pojawiają się anonimki krzyczace o Mayor" xxx anonimki to liczba mnoga, a ja tu widze jedna anonimke. JEDNA. Liczyc nie umiesz prostaczko?

Gość gość
Tink, caly czas oczekuje policji :D Ty kretynko jedna, naprawde myslalas, ze wtedy ktos sie wystraszyl twoich pogrozek? Na policje popedzila bo ludzie jej bachora wysmiali i stwierdzili, ze jest brzydki. Hahahahahaha. Czy ktos sie orientuje, czy tink nadal sluzy podajac panstwu kawe? :D

Gość gość
Gosciu 16:07 pewnie nadal serwuje kawe :D w dodatku nadal mieszka w ciapackiej dzielnicy. Szczyt luksusow normalnie. Tink kretynko skoncz sama siebie bronic :D kazdy ci tutaj pluje w jape ile wlezie ciapacki materacu ;)

Gość gość
hahaha zalosne polskie suczki siedza na forum i dalej sie podniecaja tink. Ona, zalosne beneficiary, przynajmniej ma prace. Nie to co wy i dlatego zal wam dupska sciska :D

Gość gość
Tak tak Tink. Zal tu wszystkim d**e sciska ze serwujesz kawe jak sluzaca jakas, takim Paniom jak ja miedzy innymi. Jak przyjde na kawe to mnie ladnie i grzecznie obsluz oki? I grzecznie po mnie pozmywaj moja filizanke :D ;)

Gość gość
kurcze ale sensacja!! :D macie rozrywke na weekend dziewczyny widze. :) ZDZ 🖐️

Gość gość
no poleczki sie nudza i tocza piane :D

Gość gość
niektore z was maja nasrane we lbach. Ze niby parzenie kawy to ujma? Glupim poleczkom na benefitach dupska sie nie chce ruszyc i stad ten jad. Wstyd, ze jestem z polski przez takie idiotki jak wy. Nic tylko obrazac innych potraficie.

Gość gość
juz to pisalam kilka dni temu na innym topiku. nie moge pojac tego jak wy dziewczyny mozecie patrzec na siebie w lustrze?? nie rozumiem tej nienawisci do wlasnego narodu. przeciez polki to wy, polacy to wasi rodzice, dziadkowie, rodzenstwo. dlaczego tak nienawidzicie samych siebie? mnie byloby wstyd wlasnie miec taka kolezanke, ktora wstydzi sie przyznac do tego, ze jest polka i nienawidzi swojego narodu. wstyd mi tez za proste dziewczyny, ktore wierza w to, ze taki ciapak jest cudowny bo ma dobry bajer i je obkreci sobie wokol malego palca. :(

Gość gość
Ej, ale nie nazywaj Polka zlewow ciapackich :D nie psuj opinii porzadnym kobietom z Polski ok? :)

Gość gość
porzadne? to rozumiem agresywne suki, ktore szukaja tylko okazji by komus dowalic? A Polacy juz tacy sa, zazdrosni, zawistni, jeden drugiego utopilby w szklance wody. I sie dziwicie, ze wszyscy mowia zeby od Polakow trzymac sie z daleka...

Gość gość
ja tak nie mowie, wiec nie wszyscy :)

Gość gość
To pamietaj tink, badz grzeczna i usluzna kiedy kawe podajesz :D Bo zglosze do managera i ciapaty wladca morde ci obije, jak mu kasiory nie przyniesiesz. Bachor powykrzywiany taki bo cie pral jak w ciazy bylas :D

Gość gość
to ja pisalam post z 17:30. zaden inny post w tym temacie nie jest moj. nie moja wina, ze wszyscy pisza jako goscie. ja nie wyzywam nikogo.

Gość gość
pranie znasz z autopsji? Caly dzien siedzjsz na kafe i piszesz o tink. Przegralas zycie

Gość gość
Kto przegral zycie? Bo jak na razie wszyscy jako "gosc" pisza :D wiec nie wiesz kto, co i jak. Ty zreszta tez jako "gosc" podpisujesz swoje bzdury wiec moim zdaniem ty przegralas zycie :D Uwazam, ze spedzilas tu calutki dzien, dyskutujac sama ze soba :D Hahahahah :D

Gość gość
Ty zalosna szczekaczko :) za glupia jestes zeby zrozumiec slowo pisane? Typowe dla patologicznych poleczek

Gość gość
Niunia, nie gadaj do lustra bo patrzac tam myslisz, ze caly swiat sklada sie z patologii i chamstwa. Juz, juz....uspokoj sie dziunia, wdech, wydech :D Bo zbrzydniesz jeszcze bardziej :D

Gość gość
hahaha klamczucha wrocila :D co znowu caly dzien na kafeterii?? dziunia hahahaha

Gość gość
Smieszny tytul tego topiku :D Usmialam sie. Fakt, ciapackie materace juz przebieraja nogami z niecierpliwosci, aby rozkraczyc sie przed gownopodobnymi smieciami.

Gość gość
a co mnie to koorfa obchodzi kto I z Kim! Idiotki beda toczyc piane a idioc**pluc zolcia ze I'm rodaczka nie chce doopy dawac. Zawistne ludziki. Banda idiotow, patologia!

Gość gość
Spokojnie, materacu :D Czyzby rachityczny kochas nie wygrzmocil cie dzisiaj i tak cie jad zalewa szmatko? Ciapackie zlewy niech zazywaja sobie rozkoszy z kupopodobnymi kozo/jeb/cami ile wlezie. Byle nie w Europie :P Niech jada do ciapolandow i tam sie roochaja