Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

cześć dziewczyny :) jestem z moim facetem od roku,jest naprawdę wspaniały, od dłuższego czasu jesteśmy bardzo blisko, chcielibyśmy zacząć współżyć , mieliśmy kilka sytuacji, jednak ja tchórzyłam- boję się pierwszego razu ... możecie coś poradzić jak zmiejszyć ból? i czy jest on naprawdę taki okropny? licze na odpowiedzi .

Gość gość
natrzyj jego członek chili, to zmiejsza ból :)

Gość gość
z mojego doświadczenia sprawdź jakoś czy on faktycznie jest tai super bo po wszystkim może sie okazać że jego zachowanie sie zmieni bo dostał czego chciał. To dobra rada starszej koleżanki.

Ból jest sprawą tak indywidualną, że ciężko cokolwiek radzić. Na pewno pomaga rozluźnienie, ale na ile to już zależy od tego jak jesteś zbudowana i jaki masz próg bólu.

Gość gość
z bólem jest różnie a pierwszy raz nie zawsze cudowny i nie zawsze udany

Gość gość
sprawdzony :) po kilku "nieudanych próbach" powiedział , że mnie całkowicie rozumie i że jak będę gotowa to sama wrócę do tego tematu :) zdaję sobie sprawę , że każdy przeżywa to inaczej ... ale mnie to strasznie męczy , tym bardziej , że oczytałam się na internecie opinii , że to jest mega ból , że wiele dziewczyn "ledwo wytrzymywało" ...

jedne mówią, że wcale nie boli, inne opowiadają o strasznym bólu. Masa osób bardzo się stresuje i to tylko pogarsza sprawę. Po prostu się nie denerwuj. :)

Gość gość
mam nadzieje , że będę należała do tej pierwszej grupy... :)