Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydaje tyg 800 złotych nie umiem mniej

Polecane posty

Gość gość

a staram sie oszczedzam Robie raz w tyg wieksze zakupy, ale codziennie cos dokupueje i wychodzi mi po 50 zl kazdego dnia... zebym jeszcze kupowala dobre, markowe rzeczy czy jedzenie. Ale gdzie tam! Mam dwoje dzieci, z czego przedszkolak mnie nic nie kosztuje. Niemowle trpszke wiecej, ale np ubieram go w lumpeksach . Załamuje mnie ta tendencja, tyle kasy

Gość gość
czyli wydajesz na 4 osoby 3200 zl na miesiac i to jest duzo, tak? a co w tym jest? bo jesli cale utrzymanie, w tym ciuchy, to wcale nie jest duzo!

Gość gość
Wydaje podobnie tez na 4 osoby. Tylko do tego dochodzą ubrania, zazwyczaj na początku sezonu i na koniec , na wyprzedażach. Jemy normalnie ale raczej zdrowo. Dużo warzyw i owocôw, orzechów, ryb

Gość gość
Ale to nie jest dużo. Takie są teraz ceny w sklepach jak nie kupujesz najtańszego chleba czy "tescowych" produktów.

Gość gość
jezeli 3200 na samo jedzenie to bardzo duzo jezeli 3200 na jedzenie chemie kosmetyki ubrania gazety jakies rozrywki to ani biednie ani bez szalu

Gość gość
byłam dziś na zakupach na 8 najbliższych dni - na obiady wydałam prawie 150 zł, za 100 zł dokupiłam jogurty, twaróg, jajka, mleko, wodę itp Jedyne czego nie mam to pieczywo i coś na kanapki - czyli wędliny. Dużo? Robię listę co będziemy jeść w tygodniu, jak w szkole rozpiska wisi na lodówce inaczej wydawałam po 250 zł w sklepie a i tak ciągle po coś do sklepu lataliśmy. Jest nas 2 plus 4 latek