Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Udaje orgazm

Polecane posty

Gość gość

I jeszcze wykrzyczałam kiedyś w meeega złości cała prawdę mojemu chłopakowi. I nie, że czasem udaje. Ja praktycznie zawsze udaje. Kochamy się od 2 lat a w tym czasie doszłam, może z 3 razy. Wcześniej nie miałam innych partnerów i stwierdziłam, ze to chyba normalne. Nie wiem, wiem, że wróciłam do szarej rzeczywistości udawania, bo ten idiota dziwił się, że przez pierwszych kilka razy- bolesnych-nie miałam przyjemności. Więc udaję dalej. Bo będzie czepiał się mnie, że to ze mną coś nie tak. Czasem jednak jest mi już naprawdę smutno :(

Gość gość
a co nas obchodzi twój orgazm?

Gość gość
miałam tak samo, jak udasz raz to później zawsze. u mnie doszło do tego, że miałam wyrzuty sumienia jak nie dochodziłam a on się tak starał, więc go oszukiwałam. ostatecznie zerwałam, nie z tego powodu. ale nigdy mu nie powiedziałam prawdy. byłam jego pierwszą i nie chciałam żeby mu było przykro.

Gość gość
nie jestes chyba otwarta na doznania seksualnie. powiennas sie zrelaksowac i wyluzowac

Gość gość
jak facet pyta po raz setny po seksie, czy doszłam, czy coś robi źle, to chyba jednak obchodzi

Gość gość
wyluzowanie nic nie da skoro facet jest zadufanym w sobie nieudacznikiem, który nie portafi słuchać

Gość gość
mam to samo. jestem z facetem od 2 lat, wspolzyjemy tak na dobre od poltora roku i zawsze udaje orgazm bo po prostu nie potrafie go osiagnac. wiem ze gdybym mu o tym powiedziala to byloby mu przykro - taki typ faceta. sama sie juz zaczelam oszukiwac ze osiagam orgazm, tak sobie wbiłam to do głowy. jest mi z tym dziwnie i od pewnego zcasu seks w ogole nie sprawia mi przyjemnosci. nie wiem czemu tak sie dzieje, moze cos mnie blokuje, ale na pewno nie jestes jedyna kobieta z takim problemem

Gość gość
Mnóstwo kobiet udaje, dobrze o tym wiem. Ale jednak jakoś co raz trudniej mi głupka udawać. A jak nie będę udawac, to sa pretensje, że ze mną jest coś nie tak!

Gość gość
może nie będzie miał pretensji, że coś jest z Tobą nie tak, może się bardziej postara?:)

Gość prawictwo pospolite128
to dobrze ze udajesz .. To nie nasza sprawa ?

Gość gość
ja z męzem miala orgazm raz (!) w ciagu 9 lat malzenstwa. z obecnym partnerem raz go nie mialam. po prostu sie nie dobraliscie i tyle.

Gość gość
a w jaki sposob wy to udajecie ? Krzyczycie czy co ?

Gość gość
Nie no chodzi o to, że on miał do mnie pretensje jak pierwsze kilka razy było dla mnie trudne. Uważał, że powinnam być chyba od razu zadowolona. A mnie bolało jak cholera.

Gość gość
twoj facet chyba uwaza ze seks to jest wyladowanie sie i za kazdym razem sprawia on przyjemnosc, cos mu sie pomylilo i to bardzo. pogadaj z nim bo seks to nie jest błahostka wbrew pozorom i jesli on nie potrafi cie zrozumiec to moze z nim cos jest nie tak!

Gość gość
Tak dre ryja:D Udaje po prostu zadowoloną, chociaż najchetpiej zawineła bym się w kołdre i poszła spać

Gość gość
ale facet moze wyczuwac ,ze nie macie orgazmu

Gość gość
masz przekichane :) ja nigdy nie udałam orgazmu, bo jak zaczęłam bawić się w seks to miałam 18 lat i dużo czytałam wcześniej i wiedziałam, ze nie da się osiągnąć satysfakcji bez nauczenia swojego ciała jak tą satysfakcję osiągnąć. Orgazmu kobieta musi sie nauczyć, znaleźć przyjemność w kontakcie i podążać za nią aż do samego końca. Trzeba umieć się zatracić we własnych doznaniach. Jeżeli kłamałaś, że masz orgazm, to teraz musisz uczyć się seksu od nowa, pytanie czy dasz rade to zrobić z tym samym partnerem? Musisz poczytać o seksualności kobiety, podsunąć partnerowi trochę książek i zabrać się do tego, bo życie ci ucieknie. A sama ze sobą osiągasz orgazm?