Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci lubią seks zaś kobiety lubią DOBRY seks

Polecane posty

Gość gość

Prawda? :)

Gość Dywanem w morde
Tak ale faceci maja mniejsze wymagania. Mniej im do szczescia potrzeba tak mi sie wydaje

Gość gość
No nie rozumiecie. Chodzi o to, że faceci zainteresowani są seksem, i to często bardzo, podczas gdy kobiety jeśli wiedzą że seks będzie cienki, nie będą chciały go uprawiać i nie mają z tym problemu. A faceci mają i to duuży.

Gość ogier32
kobiety lubią dobry seks, ale w przytłaczajacej większości jedyne co potrafią to rozłożyć nogi, na wiele wiecej was nie stać :o

Gość gość
Bo nie umiecie ich odpowiednio rozpalić. Jakbyście przykładali większą uwagę do gry wstępnej, sama chciałaby urozmaiceń. Poza tym - co według was ma robić kobieta podczas klasycznego seksu? Jęczeć jak w p****lach, mimo że nie jest jej przyjemnie? :)

Gość gość
Zamiast leżenia jak kłoda może sama wpychać się na pałę :D I niech poleży facet :D

Gość gość
No a oprócz tego? A jak nie lubi takich pozycji?

Gość ogier32
oho, uderz w stół a nozyce się odezwą :D "co według was ma robić kobieta podczas klasycznego seksu?" q właśnie o tym mówiłem, nawet nie wiecie, co mogłybyście zrobić..... ale do stawiania wymagań to każda jest pierwsza :D:D i do przechwalania się, która lepsza w łóżku :D a tak naprawde gó/wno umiecie :p

Gość gość
Kochany, ja lubię seks i jego formy, ale nie wiem, czego wy wymagacie w czasie klasycznego seksu w klasycznej pozycji... mogę głównie -gryźć sutki facetowi -błądzić rękami po jego plecach, drapać go po nich -dawać mu klapsy w tyłek (jak dosięgnę) i szczypac go w niego -całować się z nim -przeklinać mu do ucha -samej dotykać się po piersiach .. i po całym ciele nie mówiąc o innych pozycjach ofkors jak na razie masz roszczeniową postawę i nawet nie wiesz czego rościsz, podczas gdy ja, rzekoma 'kłoda' wymieniłam pomysły :P tacy to własnie jesteście

Gość gość
30.01.14 hahahh dobre