Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika888

Dieta DR YOUNGA ODKWASZAJĄCĄ ORGANIZM

Polecane posty

Gość Dominika888

To jest dieta która uratowała mnie przed nadwagą Jakiś czas temu wybrałam sie na wczasy niewieżyłam w tą diete myslałam ze to jakies naciągactwo miałam problemy z cerą itp Pojechałam tam byłam 2 tygodnie i moje zycie sie zmieniło nauczyłam sie prawidłowo odżywiac kidys byłam wiecznie głodna a teraz potrafie normalnie jesc Polecam wszystkim którzy maja problemy pisze kto to jest doktoeYOUNG KIM JEST DR YOUNG? W ciągu ostatnich 2,5 dekady Robert O. Young został powszechnie uznany za jednego z najlepszych badaczy i naukowców na świecie. W trakcie swojej kariery, badania koncentrował na poziomie komórkowym. Posiadając specjalizację z odżywiania komórkowego dr Young poświęcił swoje życie badaniu przyczyn choroby i odkrył, że gdy ciało znajduje się w zdrowm, alkalicznym balansie zarazki nie są w stanie przedostać się do niego. CZYM JEST RÓWNOWAGA pH Poziom pH (odczyn kwasowo-zasadowy) naszych wewnętrznych płynów dotyczy każdej komórki naszego ciała. Każde odchylenie pH od równowagi, źle wpływa na organizm . W rzeczy samej, cały proces metabolizmu zależy od zbalansowanego, zasadowego środowiska naszego organizmu. Chroniczne zakwaszenie niszczy tkanki ludzkie powoli wżerając się w dziesiątki km naszych żył. Jeśli nic z tym nie zrobimy, zainfekuje to wszystkie funkcje i aktywności komórkowe od bicia serca po wyładowania neuronowe w mózgu.Podsumowując nadmierne zakwaszenie źle wpływa na nasz organizm, doprowadzając go do chorób i niewydolności. Żeby żyć pełnią życia i zdrowia należy dbać o to, by to co spożywamy alkalizowało, a nie zakwaszało nasz organizm http://www.youtube.com/watch?v=8-NGrukzDSY

Gość gość
doskonałym uzupełnieniem diety zasadowej jest picie naturalnej wody alkalicznej Java. polecam www.woda-alkaliczna.pl