Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1.500 to duzo za wozek?

Polecane posty

Gość gość

Uważacie, że 1.500 to dużo jak za wózek 2 w 1 oczywiście nowy? Biorę pod uwagę kilka modeli np. Tutek Grander, Jedo, X lander i ceny modeli bez fotelika mieszczą się w tym pułapie cenowym, ale z opinii znajomych i kobiet z rodziny, które niedawno urodziły słyszałam, że bez sensu wydawać tyle na wózek, że do 1.000 już coś na allegro dostanę, a te 500 będzie na fotelik.

Gość gość
Ja mam zamiar wydać 500-700 na wszystko każdy daje ile ma,można dac 1500 a i zarazem 4000

Gość gość
Ja kupilam uzywany 2w 1 plus fotelik 300. I bylam bardzo zadowolona bo potrzebowalam masywnego wozka. Bez skretnych kol.

Gość gość
też miałam za tyle wózek abc design 4 tec 2w 1 kosztował 1560 zł i teraz uważam że mogłam kupić jeszcze tańszy bo ten użytkowałam łącznie 6 mies sprzedałam za 400zł w idealnym stanie .To za lekką spacerówkę dałam praktycznie tyle samo a dłużej mi służyła.

Gość gość
Ja tyle mam zamiar dać za wózek 3w1. I mi się wydaje, że to taka cena ok.

Gość gość
Ja kupiłam nowy wózek polskiej firmy 2 w 1 plus fotelik, wszystko za 1500 zł. Myślę, że to dobra cena.

Gość gość
ja bym kupila do tys i fotelik oddzielnie.np atlantic firmy espiro maja teraz w promocji po 899zł.kasa w kieszeni np na krzesełko do karmienia.ale wydaje mi sie ze lepiej oplaca sie kupic sam gleboki wozek a pozniej go sprzedac i kupic lekka spacerowke.ja kupilam wozek 2w1 za 1600zł i zaluje bo sprzedalam go teraz za 700zł i kupilam spacerowke espiro magic.czesto w wozkach 2w1 lub 3w1 spacerowki sa masywne lub ciezkie.moja ze stelazem wazyla 13 kg plus dziecko to jednak troche wazy.teraz spacerowka 6 kg polowe lzejsza i wygodniejsza.

Gość gość
i uzywalam go ok 7 mcy.naprawde tys zł za wozek gora bym dala.sa promocje np ostatnie modele jednej serii radzilabym dobrze sie zastanowic.

Gość gość
ja mam roan marite 2w1 za 1400zl i jestem mega zadowolona :)

Gość gość
espiro atlantic rzeczywiscie jest za 899zł.na allegro model z 2013 2w1.wyprzedaz.nie powiem oplaca sie u nas w sklepie ten sam 2w1 jest za 1499

Gość gość
espiro vector 4 2w1 jest za 789zł.cena dobra.firma tez jest ok

Gość gość
espiro enzo evo za 989zł;)szukaj na internecie wyprzedazy.jakiego typu wozek cie interesuje?kolka dlugosc gondoli akcesoria itp?

Gość gość
zobacz na allegro.same glebokie(nowe)300-600zł.2w1 od 700zł w gore.

Gość gość
nie, ja kupilam bebetto solaris za prawie 1500zl

Gość gość
tylko nie espiro vector 4! nie daj się nabrać na ten badziew. Tam wszystko jest zepsute na starcie. Rączka przy wnoszeniu wyskakuje, gondola jest za mała, kółka z przodu przy mikro warstewce śniegu zacinają się, nie można prać całej tapicerki, słabe amortyzatory, po paru tygodniach zaczął klekotać, szybko zniszczyła się rama, plecak sam się odpina na lekko nierównym terenie, spacerówka nie rozkłada się na płasko (na szczęście nie zdążyliśmy z niej skorzystać). EFEKT: przez oszczędność musieliśmy kupić inny wózek czyli wydaliśmy podwójnie :(

Gość gość
wozek 3w1 wcale nie musi byc drogi.arti comfort plus 3w1-niecale 800zł,x-trall 3w1 tez 800,karex twing 3w1 839zł,SAFETY 1STROADMASTER +FOTELIK MAXI COSI 850ZŁ!!!!!!

Gość gość
tzn mozliwosc montazu maxi cosi w komplecie jest odpowiednik tego fotelika identyczny firmy safety

Gość gość
tylko vector?czy wszystkie tej firmy moga byc slabej jakosci?przestraszylam sie troche czy aby dobrze zrobilam kupujac spacerowke espiro...

ja planuje kupić tutek grander 3w1 nowy kosztuje 1450zł

Gość gość
1500zł za wózek 2 w 1..dużo..ja widziałam śliczny wózek, nowy za 1300zł w dodatku 3 w 1 na prawdę dobrej jakości..ja osobiście kupiłam używany Tutek Grander 3w1 za 740zł

Gość gość
My kupilismy jedo za 1500i uwazam ze cena jak najbardziej ok za caly zestaw.

Gość gość
Myślę, że to taka średnia cena. Nasz wózek tez kosztował 1500zł

Gość gość
odradzam wózek TUTEK. tym bardziej ten denny fotelik. po kilku razach użytkowania w foteliku złamała się "rączka". Całe szczęscie że nic się córce nie stało bo bym raban zrobiła firmie.

Gość gość
Nie to normalna cena. Stosunkowo dużo to 4000

Gość gość
ja mam tutka za 1499/Warszawa, kupiony rok temu.

Gość gość
ja mam navingtona za 1500, moim zdaniem cena taka akurat.

Gość gość
Ludzie jak można kupić fotelik firmy Tutek???? Przecież ten sprzęt ma zapewnić dziecku bezpieczeństwo w samochodzie a nie tylko ochronić przed wlepieniem mandatu za brak fotela dla dziecka. Ja rozumiem wózek firmy Tutek bo sama taki mam, ale fotelik??? Musi być dobry np. Maxi Cosi, Cybex... no ale nie fotelik!

Gość gość
Ja od Tutka. Skąd wiesz jaki mam fotelik? Mam wózek 3w1, ale nosidło od kompletu nie jeździ w aucie, było inaczej użytkowane. To ja od tutka z Warszawy.

Gość gość
Bez przesady, jakies testy przeszedł ten fotelik. Wozilismy tez w tutku i nie czulismy, ze ryzykujemy. Po prostu jazda na krotkich dystansach i po polu do wsi do sklepu kilka km.

Gość gość
napisałam wyżej, że fotelik od tutka rozpadł się przy użytkowaniu kilka razy. Myślisz że wypadek w aucie by wytrzymał? Durne jesteście skoro uważacie fotelik za 100 zł za bezpieczny.