Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis mija moj 200 dzien bez slodyczy

Polecane posty

Gość gość

jestem z siebie dumna :)

Gość gość
Brawo !

Gość huwawey
zazdroszczeeeeeeeeeeeee :) silna wola zadziałała? czybierzesz chrom, Asumin itp...? na mnie te zreczy w ogóle nie działają, jak sobie pomysle ze chce zjesc cos słodkiego - nei ma bata! nei wygram z głodem cukrowym :P

Gość huwawey
schudłas?

Gość gość
Dzięki:) Niczego nie biore, zadnych suplementow. Generalnie jestem cukroholikiem i pierwsze 2 mce byly horrorem...Mialam wrazenie ze slodkie rzeczy w sklepie na mnie patrza hehe Zalozylam sobie ze rok nic nie zjem i udowodnie sobie ze potrafie! :)

Gość gość
Schudlm 4,5 kg ale ja tez cwicze praktycznie codziennie aerobik...

Gość jfyru
boossz, jak ci dobrzeeeeeeeeee :O ze mozesz się powstrzymac od słodyczy, ja tez jestem cukroholikiem ale niezdolnym do odwyku Wiem, ze jak kilka dni bym nie zjadła...byłoby lepiej, nie potrzebowąłabym wiecej jesc...ale jak sie je codziennie t organizm sie przyzwyczaja ;:O też chodze na aerobik, prawi ecodziennie, wage mam prawidłowa, ale jestem pzrekonana ze gdybym nei jadła słodkeigo - wazyłabym co najmniej 3-5 kg mneij, bez innych wyrzeczen gratuluje szczerze :)

Gość gość
Oj wiem cos o przyzwyczajeniu...Potrafilam zjesc cala czekolada, chipsy i jeszcze dopchac jakims poaczkiem, a od tych 200 dni nic :) Cera mi sie poprawila, cellulitu zero i mam wiecej energii.

Gość jfyru
ooo, cera na pewno...wiem coś o tym :P al eci fajnieeee ja nei moge wytrzymac zwłaszcz po obiedzie, mam taki głód cukru ze o niczym innym nie potrafię myslec :P

Gość gość
Bardzo gratuluję :) Ja chcę utrzymać wagę i nie szaleć, ale u mnie słodki odwyk to falami, nieraz sięgam tuż po ćeiczeniach ;) Ale Ty to mistrzyni! Tak trzymaj! Zamierzasz "tylko" rok czy może już ma stałe, skoro takmdobrze Ci idzie?

Gość gość
ja nie jem słodyczy od ponad pół roku i wcale mnie nie ciągnie ale ja nie jem wcale tego co zawiera fruktozę czyli też owoców, soki, napoje, produkty z dodatkami cukru (np. niektóre chleby, sałatki, trzeba czytać skład) i jak masz taką ścisłą dietę to nie ciągnie do słodkiego

Gość gość
Gratuluję

Gość gość
Do 9:46 Ale... przecież organizm potrzebuje trochę cukru (w przeliczeniu na łyżeczki to tak z 5 dziennie wg lekarzy). Jesteś zdrowa, badasz się? Może nie powinnaś być dla siebie tak restrykcyjna?

Gość gość
Do 9:46 c.d. "Bez odpowiedniego poziomu glukozy (cukru we krwi) nasz organizm nie może prawidłowo funkcjonować. Potrzebujemy źródeł glukozy z pożywienia - z owoców czy warzyw (...) źródło http://zdrowie-diety.pl/cukier-cichy-zabojca

Gość gość
Zamierzam nie jesc rowny rok, bo taki mialam cel i chce sobie udowodnic ze jestem silna i zaden baton nie bedzie mna rzadzil :P Mysle jednak ze nie chce wracac do tego co bylo kiedys, po prostu zjem sobie jakis kawalek ciasta od czasu do czasu czy wypije ulubiona kawe z cukrem :) Owoce jem np. gruszki, banany, jablka wiec cukier organizm dostaje. Czuje sie bardzo dobrze, wyniki mam wzorowe :)

Gość gość
podziwiam Cię :) ja też jestem uzależniona od cukru, cerę mam fatalną :/ jem pączki, ciastka, chipsy, czekoladę :/ też muszę w końcu z tym skończyć. Organizm potrzebuje cukru ale tu chodzi o cukier naturalny zawarty w owocach, a nie o cukier rafinowany, który jest totalnie zbędny dla ciała, i tylko go wyniszcza i przyspiesza starzenie.