Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patelenkaa

Biegunka podczas miesiączki

Polecane posty

Gość Patelenkaa

Ostatnio miesiączki miewam bardzo bolesne. Do tego dochodzi uprzykszająca życie biegunka, która powoduje, że czuję się bardzo osłabiona. Nie jem nic ciężkostrawnego. Od 3 tygodni jestem na diecie Dukana, lecz te problemy miałam już wcześniej, przed rozpoczęciem diety. Zastanawiam się jaka jest przyczyna takiego stanu rzeczy. Mam 22 lata. W chwili obecniej nie mam możliwośc**pójścia do lekarza. Czy któras z was ma podobne problemy?

Gość Patelenkaa
A i czy znacie jakiegoś dobrego ginekologa z Trójmiasta, którego polecacie? Ponieważ musze zmienić lekarza...

Gość Patelenkaa
A i czy znacie jakiegoś dobrego ginekologa, którego warto polecić z Trójmiasta ?

Gość gość
z 3miasta nie jestem, więc lekarza nie podsunę, ale te biegunki, to chyba jakaś norma u niektórych kobiet. sama na nie cierpię. mam też bolesne miesiączki. tylko dla mnie akurat problemy żołądkowe w trakcie @ są ok, bo normalnie mam mega zaparcia, więc to jedyny czas w miesiącu, kiedy mogę się wysrać, aż nadto :P

Gość Patelenkaa
Tak ,ale wcześniej nigdy tak nie miałam. Miesiączka przeciez to nie choroba, moim zdaniem nie powinno być aż takich dolegliwości, że nie da się wyjśc z domu ;(

Gość Czterdziecha co nie ma pecha
Przyczyną jest nadmiar estrogenów rozregulowujących wątrobę

Gość gość
Ja tez mam przy mies biegunke,zaczyna sie juz kilka dni przed okresem... Do tego mam mdlosci i czesto zwracam nawet wode.czasem to siedze na kibelku leci gora i dolem...

Gość Patelenkaa
Więc jak można temu zaradzić ?

Gość gość
Ja nie znalazlam sposobu.. Kiedys gin przepisal mi angus sanol .ale zapominalam brac regularnie wiec nie wiem czy dziala.

Idź do lekarza, normalne to nie jest, świadczy o jakichś problemach

Gość Patelenkaa
Obecnie jest to nie możliwe, ponieważ jestem za granicą, Za jakiś miesią cbędę w kraju i dopiero wtedy będę mogła iść.

Gość gość
Sorry agnus sanol czytalam na forach i babki sa zadowolone,okres mniej obfity,bez boli nie wiadomo jakich,musze zaczac to brac

Gość gość
Ja mam tak zawsze , po prostu taka uroda :)

Gość gość
W jakim kraju jestes?te tabletki co napisalam normalnie sa bez recepty bo to ziolowe...

Ja też mam, ale moja "uroda"świadczy oPCO

Gość gość
biegunka podczas miesiączki u niektórych osób jest zupełnie normalną rzeczą. Następują zmiany hormonalne w wyniku których dochodzi do pobudzenia perystaltyki jelit. Po miesiączce znowu zmienia się stosunek hormonów, dlatego wszystko wraca do normy. Skontaktuj się z lekarzem jeśli te biegunki występują u Ciebie przez cały cykl.

Gość Patelenkaa
W Norwegii.