Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staramsieodziecko

sluz przed okresem

Polecane posty

Gość staramsieodziecko

Czesc ;) mam 17 lat Staram sie o dziecko to juz 2 cykl staran czekam na @ Mam ja miec 6.02 i cykle mam 28 dni uprawialam seks w kazdy dzien dni plodnych teraz zaobserwowalam przy sprawdzaniu szyjki bialy metny rozciagliwy sluz szyjka jest zamknieta i wysoko Nigdy nie mialam takiego sluzu czy to jakis objaw ? Dodam jeszcze ze jak wciagam brzuch to boli mnie podbrzusze . Z gory dzieki za odp :P

Gość gość
masz 17 lat i starasz się o dziecko??zastanowiłaś się nad tym? no ale ok, nie moja sprawa w sumie... poczekaj jeszcze te kilka dni do @, jeśli nie dostaniesz 6, to po prostu zrób test i będziesz wiedziała :)

Gość gość
Tak no niektorzy mowia ze za mloda ale ja sie czuje odpowiedzialna i dojzala ;) I na pewno bede dobra matka ;P To czekamy :P jednak strasznie jestem niecierpliwa xd

Gość gość
daj znac jak wyjdzie test

Gość gość
ale prowo :D

Gość jednazstaraczek
Jeszcze chcialam spytac z ciekawosci czy kazda z was ma w czasie dni plodnych duzo przezroczystego rozciagliwego sluzu ? ;)

Gość kaasiaaa6574830
tak, ja mam, może nie aż tak strasznie dużo, ale dużo ;)

Gość gość
Ja niestety nie mam dużo, więc mam problem z wyznaczeniem owulacji. Zastanawiam się co będzie lepsze, czy testy paskowe czy np mikroskop owulacyjny do wyznaczania dni płodnych?

Gość kaasiaaa6574830
testy paskowe są ok ;)

Gość gość
Ja z kolei mam Afrodytę - mikroskop. Bardziej się opłaca, bo jest wielokrotnego użytku, więc wystarczy że pieniądze wydam raz i nie muszę zastanawiać się ile opakowań kupić.