Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kruk3000

Mizoginia

Polecane posty

Mam następujący problem dziewczyny. Jestem mężczyzną, który nienawidzi kobiet i nie chodzi tutaj o popęd seksualny, gdyż ten w moim przypadku ukierunkowany jest jak najbardziej na płeć przeciwną. Chodzi mi tutaj bardziej o postawy kobiet, które spotykam, ich nieuzasadnione poczucie wyższości i słabość charakterów, prymitywizm. Mógłbym się długo na ten temat rozpisywać, jednak nie jest moim zamiarem kogokolwiek obrażać ani tym bardziej wykłócać się w sprawach dla mnie oczywistych. Szukam po prostu silnych kobiet, jak to się mówi ogarniętych. Częsty ostatnio typ kobiet - "jestem idiotką, ale przecież mam cycki, więc rób co każę" bardzo mnie zniechęca i co gorsza odczuwam wobec takich wydmuszek całkowitą pogardę. Wina silnej matki jak sądzę, no i nieudane związki też robią swoje. Jedna kobieta może zranić tak boleśnie i niespodziewanie, że już każda następna staje się potencjalnym wrogiem. Piszcie cokolwiek bo nuda w pracy

Gość gość
od oglądania por/nusów żalosny onanisto mozg ci sie rozpuscil i masz teraz we lbie spermę zamiast mozgu, ot co.

Gość gość
Nie rob z siebie potwora, to, ze odpycha cie od pewnego, faktycznie odpychajacego typu kobiet, nie znaczy, ze nas wszystkich nienawidzisz. Silnych, normalnych, ogarnietych kobiet jest pewnie nie mniej niz wartosciowych facetow, wiec szukaj po prostu takiej, jaka bedzie c*****owac.

Gość gość
odrażający prymitywny prostak, to wlasnie ty jestes prymitywny onanisto, w robocie nic nie robisz tylko pie/rdzi/sz w stolek i piszesz bzdury na forach, pewnie praca po znajomosci zalatwiona przez mamusię, i taki prostak co nic nie umie, nic nie robi, dostaje kasę za NIC, za pi/erd/zenie w stolek... Jedyna cięzka praca jaką wykonujesz prostaku to walenie konia, niedziwne że żadna cie nie chce żalosny zakompleksiony onanisto. Kobiet nienawidzi ale po/rn/osy ogląda aż mu sie uszy trzęsą

łatwo napisać trudniej zrobić, teraz jak się zastanowiłem i dostałem na pysk komentarz poprzedniego typa, to jednak kobiety są tą bardziej rozwiniętą intelektualnie częścią polskiego społeczeństwa, muszę o tym pamiętać... Wracając do tematu to jest taki problem, że mimo pogardy popęd zwycięża i nie ma nic gorszego dla samooceny niż pójście do łóżka z taką właśnie kobietą

Gość gość
No prosze, frustraci na kafeterii atakuja rowniez facetow :) Mila odmiana. Nie przejmuj sie, sporo tu takich ktorzy sie po prostu lubia powyzywac.

Gość Helena Z
Połóż się, chłopcze. Odprawię rytuał leczenia :classic_cool:

Gość gość
To teraz szukaj fajnych kobiet. Wyjdziesz na ludzi ;)

Gość gość
Wiec w czym problem? :P

Gość Helena Z
Dlaczego nie chcesz być uleczony? :classic_cool:

Gość Ależ Milordzie
Opieram się w życiu na trójnogu idei którym jestem wierny a mianowicie-mizoginia ,antysemityzm i bodybuilding ...:classic_cool:

Gość Helena Z
To ostatnie to coś do jedzenia? Brzmi bardzo apetycznie :classic_cool:

Gość Ryfka     Goldman
Zapomniałeś o ballbusting, antysemito[czesc}

Gość wwrrr
Fajnie by bylo, gdyby wszyscy mizogini i antysemici uprawiali bodybuilding - antysemici mnie tak samo kreca, jak koksy. Marzenia...

Gość Helena Z
Powiedz, że chociaż Twój kot mnie widzi, Ryfko 😭

Gość Ryfka     Goldman
Mój kot Cię widzi w swoich erotycznych fantazjach.

Gość Helena Z
Dzięki bogu! Bo już myślałam, że naprawdę nie istnieję :(

Gość Ryfka     Goldman
W wyobraźni mojego kota istniejesz bez wątpienia.

Gość Helena Z
Ale czekaj... ja słyszałam, że koty duchy widzą. I to wcale nie oczyma wyobraźni. Więc jednak nie istnieję. Dobrze, że dogadujesz się ze swoim kotem. Inaczej nie mogłabym z Tobą pogadać.

Gość Ryfka     Goldman
Kota teraz nie ma, odśnieża. Więc, albo nie rozmawiamy, albo coś przekombinowałaś. Jak wolisz.

Gość Helena Z
Wybacz, mam dziś zły dzień. Otóż podczas porannego nakładania makijażu kątem oka zerknęłam w lustro i ze zgrozą stwierdziłam, że doszłam do niebywałej wprawy. Nawet zaczynam wyglądem przypominać człowieka :O Musze koniecznie coś z tym zrobić. A Ty, widziałam, że postanowiłaś być ładna.

Gość Ryfka     Goldman
To przykre:O Tak, postanowiłam, ale tylko dzisiaj.

Gość Helena Z
Całe szczęście. Już się martwiłam, że w jakąś depresję wpadłaś :(

Gość Ryfka     Goldman
Nie. Kupiłam sobie nowe jeansy i bluzkę, byłam u fryzjera. Nie chciałam żeby to wszystko się marnowało na brzydkiej. Nie martw się o mnie. Jutro już jeansy będą noszone, więc stare a ja rozczochrana.

Gość Helena Z
A co na to kot? Jak on to znosi?

Gość Ryfka     Goldman
Źle, wziął whisky z barku, kluczyki od samochodu i powiedział, że idzie odśnieżać. Spojrzał na mnie ze złością i na odchodne rzucił: "takie kobiety jak ty c*****są dla kotów bez wyobraźni."