Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa kominiarka

Głupi prezent na walentynki

Polecane posty

Gość różowa kominiarka

Hej! Jestem z moim facetem kilka ładnych lat... Jakoś nigdy nie obchodziliśmy walentynek i obchodzić jakoś nie zamierzamy. Ale zastanawiam się nad daniem mu kalendarza z moimi fotkami. Nie takimi w stylu fotka.pl tylko trochę bardziej "artystycznymi". Fotografią zajmuję się od kilku lat, chciałabym porobić zdjęcia w naszym mieszkaniu, niby przy codziennych czynnościach domowych ale w bieliźnie albo w jego koszuli ;) Potem oczywiście obrobić to wszystko w programie graficznym żeby były w bardziej "romantycznych" barwach. W jakimś tam konkursie wygrałam możliwość właśnie wydrukowania kalendarza z moimi zdjęciami... I zastanawiam się czy zrobić taki z najlepszymi zdjęciami jakie zrobiłam w ubiegłym roku czy właśnie ze mną w roli głównej dla mojego mężczyzny. Przyznaję, że to może być kiepski pomysł, mogę być nieobiektywna bo w tym roku mocno schudłam, wymodelowałam ciało i jestem z niego strasznie dumna ;)

Gość zabie uda na patelni
Co się tak cieszysz, stara? - Leszek od wojska się wywinął. - Super. Zapłaciliście lekarzowi? - Nie, do więzienia idzie.

Gość nie wymyślaj bzdur
Kup mu flaszkę a pozniej wez z dooopy do ust

Gość gość
ja myślę, że całkiem fajny pomysł. Jak się rozstaniecie to będzie miał po tobie fajną pamiątkę.

Gość gość
Możesz mi wyjaśnić po kiego c***a mu kalendarz ?

Gość gość
Jaką pamiątkę ? za 11 miesięcy wyp********** kalendarz do śmieci :D:D:D

Gość Pan Wiesław
No tak ... jesteś po prostu kurrrrrevvską sknerą :o

Nie, nie jestem. Nie obchodzimy walentynek. NIGDY. Nie traktujcie tego jako "prezentu"... dżizas po prostu mam taką opcję to zastanawiam się czy by się uśmiechnął chociaż i tyle :)

Gość gość
Wez mu z doooopy do ust. Bardziej to doceni .

Zapytać o coś na kafe... Ok - wystarczyło powiedzieć, że kiepski pomysł wydrukuję sobie ten kalendarz z najfajniejszymi zdjęciami jakie zrobiłam. Ale po cholerę kogoś obrażać?

Gość gość
To chociaż pozwól mu na głęboką penetracje analną

Gość gość
zrób ten kalendarz, niech zobaczy, że też jestes piekna niczym te wyphotoshopowane kur/wy z playboya i innych gazet dla onanistow

Gość super pomysł spodoba mu się
mój facet ciągle wspomina ze chciałby moją wielka fote na sciane :D:D:D wiec w końcu też mu coś podobnego podaruje ;)

W d**ę sam sobie weź mój drogi, MOJA DUPA SŁUŻY DO SRANIA i tylko do tego. Siebie nie zamierzam ulepszać w fotoszopie. Chodziło co najwyżej o obróbki typu zmiana głębi ostrości (robiąc zdjęcia ze statywu mogę to utracić), zmiana kolorystyki, gra światłem.

Gość prawda jest brutalna
Jednak Polki są oziębłe i nudne w łóżku 🖐️