Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gwałtowny koleś podczas całowania a w łóżku?

Polecane posty

Gość gość
smacznego :)

Gość gość
nie udzielam już rad od jakiegoś czasu :D ale wyjątkowo mogę się dla ciebie wysilić. otóż, praktycznie każdy facet myśli o seksie. niektórzy z nas, trzymają się pewnych zasad, potocznie zwanych sumieniem. sumieniem przez które nie chcemy wykorzystywać kobiet. jak się domyślasz, ci z kobietami nie sypiają, a ich geny wymierają. pozostała reszta jest mnie lub bardziej cierpliwa(skuteczna) w zaciąganiu kobiet do łóżka. oczywiście, możesz go trzymać na odległość jeśli chcesz, możesz próbować rozkochać jeśli wierzysz że ci się uda. prawda jest taka że faceta najłatwiej utrzymać właśnie przez łóżko. im szybciej to zrozumiesz, tym szybciej facec**przestaną być dla ciebie problemem :) x poczęstujesz? :)

Gość Ekscentryczna
Frytasami? jasne, zaraz będą gotowe. Wydaje mi się, że skoro jeszcze nie dorosłaś do tego by stwierdzić czy facet chce się Tobą zabawić, czy planuje coś dłuższego to może nie pakuj się w związku?! Lepiej nie cierpieć. Przecież idzie wyczuć czy mu zależy na Tobie, czy nie, składa się na to wiele czynników, faktów, trzeba logicznie myśleć i czytać między wierszami smiech.gif

Gość gość
ekscentryczna, jeśli jest dobry to dziewczyna nie wyczuje :D uwierz mi na słowo. przekona się po fakcie, kiedy już będzie po wszystkim :) a frytki ponoć miały już być gotowe :(

Gość Ekscentryczna
Nie wiem, mi się takie sytuacje nie zdarzyły, jestem przrezorna :P Frytasy są już gotowe, przedtem stwierdziłam, że je mam bo musiał minąć cały proces przygotowawczy, tj. obieranie ziemniorów itd...

Gość gość
autorka jest trochę zagubiona jak widać. niepewność to cecha która na pewno jej w życiu nie ułatwi. poczęstuję się jedną 🖐️ i zmykam :) miłego popołudnia

Gość gość
Może być najlepszy w swoich sztuczkach a dziewczyna i tak wyczuje. Kiedyś poznałam chłopaka był moją jedyną prawdziwą miłością o której nie zapomniałam do dziś. Między nami była niesamowita chemia i nieziemskie przyciąganie jednak czułam że chodzi mu tylko o seks niestety. Kiedy tego nie osiągnął odpuścił. Do dziś myślę co by było gdybym poszła z nim do łóżka... Byłam wtedy dziewicą miałam 21 lat chciałam przeżyć to z kimś wyjątkowym, on był i tęsknię za nim. Żałuję że wtedy nie poszłam z nim na całość, może wszystko byłoby inaczej. Może dziś byłby obok...

Gość gość
No napewno mu nie wskocze do łóżka... Nie chodzi mi o to by go mieć chwile przy sobie a potem płakać. Myśle, że nie musze go rozkochiwać bo to on pierwszy napisał. Zaproponował spotkanie nie jeden raz. Po nim za cholerę nie da się wyczuć. Był w związku gdy go poznałam defakto rozleciał się bo laska była nieuczciwa a on był zaangazowany na każde jej zawołanie.

a nie mozesz po prostu sie z nim spotykać? Co Wy z tym seksem?? No takie juz ryzyko- kto nie ryzykuje ten wiadomo... :) Pospotykaj sie z nim i sama zobaczysz w jakim kierunku to idzie. A jeśłi chodzi o g***towne całowanie- osobiście miałam dwóch takich facetów- oboje w łóżku byli..jakby to pwoiedzieć...egoistyczni i szybcy:)

Gość gość
Zagubiona jestem... dlatego tutaj piszę... Jak ja się z nim spotykałam byłam strasznie zakochana w nim o o Tym oczywiście się nie dowiedział. Ciągle były dni ze o nim myslalam mimo mojego związku. A teraz sama nie wiem. Pisze mi że mu się podobam, ze moze o wszystkim ze mna pogadac... tez sobie chyba zrobie frytki hehehhe

Gość gość
Planujemy spotkanie za tydzien teraz obydwoje mamy troche obowiązków...

Gość Ekscentryczna
Zrób sobie,Dziś jest dobry dzień by zjeść frytki.

Gość gość
jadlam wczoraj to moze dzis jenak popcorn xd

Gość Ekscentryczna
Ja frytki jadlam wieki temu, raczej unikam takiej bomby kalorycznej. ; D

Gość gość
WCISNAL NA SILE K****A W DZIURKE OD POSCIELI