Gość miniusia27 Napisano Styczeń 31, 2014 od dzis juz nie mam matki za takie pieklo ktore mi gotuje co dziennie nie moge jej nazywac matka!!!!!!!!!!!! 27 lat a ja wciaz mieszkam z nia bo mnie zastrasza !!!!!!!! :( wiem ze wyda wam sie to smieszne ale dzis mnie pobila wyrwala wlosy zarobilam pieniadze za granica to wszystko mi zabrala tylko zdazylam zmienic samochod na nowszy!!!!!! a wojny sa tylko o chlopaka ktory ma 40 lat i jest po rozwodzie ona tego nie akceptuje!!!!!!!!!!! ale sama jak miala 28 lat to zrobila mnie z zonatym fecetem po 50!!!!!!!!! musze wytrzymac 2 miesiace wtedy wyjade za granice i nie wroce juz chyba do domu cos wynajme zeby mniec spokoj ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miniusia27 Napisano Styczeń 31, 2014 ona tez jest p..... wyzywa mnie od dz....k.... i takich tam brak slow. z ust jej uslyszalam nie raz ze zaluje ze mnie urodzila ;( historia jest bardzo dluga!!!!!!!!!!! wieczorami siedze i rycze..... nigdzie nie wychodze siedze w domu nikogo nie mam zadnej znajomej jedynie przyjaciolkie ale ona mieszka 35 km ode mnie i nie ma jak sie spootykac ale i tez ma meza wiec wiecie jak to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwa88lnd Napisano Styczeń 31, 2014 napisz do mnie chloesexy80@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach