Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniusia27

mam dosyc mojej matki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość miniusia27

od dzis juz nie mam matki za takie pieklo ktore mi gotuje co dziennie nie moge jej nazywac matka!!!!!!!!!!!! 27 lat a ja wciaz mieszkam z nia bo mnie zastrasza !!!!!!!! :( wiem ze wyda wam sie to smieszne ale dzis mnie pobila wyrwala wlosy zarobilam pieniadze za granica to wszystko mi zabrala tylko zdazylam zmienic samochod na nowszy!!!!!! a wojny sa tylko o chlopaka ktory ma 40 lat i jest po rozwodzie ona tego nie akceptuje!!!!!!!!!!! ale sama jak miala 28 lat to zrobila mnie z zonatym fecetem po 50!!!!!!!!! musze wytrzymac 2 miesiace wtedy wyjade za granice i nie wroce juz chyba do domu cos wynajme zeby mniec spokoj ;(

Gość miniusia27
ona tez jest p..... wyzywa mnie od dz....k.... i takich tam brak slow. z ust jej uslyszalam nie raz ze zaluje ze mnie urodzila ;( historia jest bardzo dluga!!!!!!!!!!! wieczorami siedze i rycze..... nigdzie nie wychodze siedze w domu nikogo nie mam zadnej znajomej jedynie przyjaciolkie ale ona mieszka 35 km ode mnie i nie ma jak sie spootykac ale i tez ma meza wiec wiecie jak to jest.

Gość siwa88lnd
napisz do mnie chloesexy80@gmail.com