Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacyyy30l

czy sympatia to dobre miejsce na znalezienie kochanki

Polecane posty

Gość Jacyyy30l

Mam 30 lat jestem wysokim przystojnym blondynem o wysportowanej (lekko) sylwetce. Ostatnio stwierdziłem ze za dużo poświęcam czasu na prace i inne zajęcia. Pomysłem ze dobrze by było poznać kochankę,nie dziewczynę na jeden raz ale przyjaciółkę z która bym uprawiał sex bez zobowiązań a w wolnych chwilach spędzał czas na rozrywce cieszą się życiem. Bardziej niż o wygląd nie ukrywam liczy się dla mnie to by była towarzyska zadbana i lubiła sex.Czy sympatia to dobre miejsce.

Gość annnna666
nie

Gość gość
nie,wejdz na www.zbiornik.pl tam sie szuka latwego sexu, na sympati szuka sie milosci do yzcioa,wejdz na www-two, i tez na www.bado tam mozna do woli przebierac serio za darmoche, za frajer laski sie sypa,najwioecej tam pleyboi

Lepsze jest Badoo. Tam bardzo szybko znajdziesz atrakcyjne dziewczyny. Tylko sam portal od strony technicznej i wyłudzeń to syf.

Gość gość
na www.twoo.pl

Gość facet po rozwodzie
Kochanki szukaj w realu. Na tym forum możesz z paniami pomiziać się po noskach przy porannej kafce. Niezobowiujący flircik, itp. Jeżeli jednak szukasz autentycznych, niesamowitych, autentycznych, ludzkich historii, to wsiąkniesz w to forum. Ja wsiąkłem.