Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabije się przez brak zębów i przez to że się do niczego nie nadaje

Polecane posty

Gość gość

mam 16 lat i nie mam 4 zębów w tym jednej czwórki. jak ją wyglądam brak słów nikt mnie nie zechce matka mówi że ja jej nie obchodze i że się do niczego nie nadaje . ale to nie jest najgorsze. najgorsze jest to że ona ma rację. nie chce już żyć. dlaczego to akurat ją się urodziłam?!

Gość gość
A czyja to wina ze nie dbasz o zęby????

Gość gość
nie dbam o żeby? proszę cię myje żeby 4 razy dziennie ale mam tak słabe genetycznie że......

Gość gość
ja nie pamietam czasow kiedy mialam wszystkie zeby... 1 stracilam w tak mlodym wieku, ze ta druga przesunela mi sie na srodek i moze nie kazdy sie potrafil skapnac nie przypatrujac sie moim zebom, ale ja widzialam to caly czas i nie nawidzilam sie strasznie.... ilez razy pragnelam umrzec z tego powodu. do tego dochodzila reszta zebow posuta :O dopiero w wieku 23 lat postanowilam zrobic z tym porzadek, pojechalam do dentysty, ktory w jeden dzien wyrywal i wykonywal protezy, a w drugi je zakladal. mam 30 lat i protezke na 8 gornych zebow (dwie 1 i dwie 2, 3jki moje, i brak 4 i 5) i w koncu jestem szczesliwa i moge usmiechac sie bez zakrywania ust.

Gość gość
przeciez zeby mozna wsawic, nie panikuj:)

Gość Jestę magistrę
Ludzie mają dużo gorsze problemy i nie są takimi pesymistami jak Ty.